Sport / Fodbold / Superligaen / AGF

AGF

AGF-målmand: Fuld fokus på næste kamp.
 
 
AGF-målmand Kamil Grabara fortæller efter 0-4-nederlaget til FC Midtjylland, at nederlagets størrelse ikke betyder det store, og at der nu er fokus på fredagens kamp mod AaB.
 
AGF havde muligheden for potentielt at påvirke gulddysten i 3F Superligaen, da klubben i de to seneste opgør har mødt topholdene Brøndby IF og FC Midtjylland.

Begge opgør endte dog med nederlag, og efter mandagens 0-4-nederlag til FC Midtjylland, så fortæller AGF-målmand Kamil Grabara, at man sikkert godt kunne have gjort mere i de sidste par kampe i sæsonen.
 
Selvom der i mandagens kamp gik fire mål ind bag Grabara, så betyder nederlagets størrelse ikke det store for AGF-målmanden.
 
Kampen mellem AGF og AaB om den sidste europæiske plads spilles fredag 28. maj.
Hausner tager AGF-nedtur på sin kappe.
 
 
Sebastian Hausner tager skylden for AGF's nederlag til Brøndby på sine skuldre. Ellers følte jeg egentlig, at vi havde fuld kontrol, siger han.
 
AGF led torsdag et dramatisk 1-2-nederlag mod Brøndby, selvom aarhusianerne var en mand i overtal i størstedelen af kampen.

Brøndbys afgørende mål kom efter en stor fejl af Sebastian Hausner, og AGF-spilleren var efterfølgende ikke bleg for at tage ansvaret for skuffelsen.
 
AGF møder på mandag FC Midtjylland på udebane, inden Europa-playoffkampen mod vinderen af nedrykningsspillet venter på næste fredag.
Diks scorede igen igen: Tror mere på mig selv.
 
 
AGF's Kevin Diks kom på tavlen for tredje kamp i streg mod FC Nordsjælland, og han sender en tak til Patrick Olsen og Casper Højer for at levere gode indlæg.
 
AGF sikrede sig minimum en fjerdeplads, da de søndag slog FC Nordsjælland med 3-1.

Her gav højrebacken Kevin Diks aarhusianerne en god start, da han scorede til 1-0 efter otte minutters spil.

Det var tilmed hollænderens fjerde scoring på tre kampe, og det giver selvtillid.
 
AGF møder torsdag Brøndby på hjemmebane, inden turen går til Herning og FC Midtjylland i sidste spillerunde på mandag.
Tilfreds David N: Fortsat hvor vi slap i Parken.
 
 
AGF-træner David Nielsen var tilfreds med, at hans mandskab fortsatte takterne fra anden halvleg i Parken, da de søndag slog Randers med 1-0.
 
AGF spillede en god anden halvleg i Parken mandag, da de tabte med 2-3 til FC København.

De takter fortsatte århusianerne med søndag mod Randers, ifølge cheftræner David Nielsen, der kunne glæde sig over en 1-0-sejr mod lokalrivalerne.
 
AGF får i næste runde besøg af FC Nordsjælland.
 
David N: Tunge FCK minder mere om FCM.
 
 
David Nielsen mener ikke, at FC København spiller lige så meget i mellemrummene, som holdet har gjort tidligere, og det gør, at FCK efterhånden minder mere om FC Midtjylland.
 
AGF måtte mandag aften tage fra København og Parken med et 2-3-nederlag i bagagen efter en kamp med to meget forskellige halvlege.

I første halvleg dominerede FCK og gik til pause med 3-0, mens AGF scorede to mål i anden halvleg og var tæt på et flot comeback.

Efter kampen var AGF-cheftræner, David Nielsen, godt tilfreds med reaktionen mod et FCK-hold, som i AGF-trænerens optik har udviklet sig i retning af Superligaens førsteplads, FC Midtjylland.
 
FCK var mandag blandt andet uden midtbanekreatøren Rasmus Falk, og det havde indflydelse på FCK's spil, siger Nielsen.
 
Tre FCK-hjørnespark gav frustrationer.

I første halvleg scorede FCK til 2-0 efter et hjørnespark, der blev taget om flere gange, og det skabte frustrationer i AGF-lejren.
 
AGF har i de seneste to runder tabt til FCK, og derfor er David Nielsen og co. nu seks point efter FCK på tredjepladsen.

Selv om det ser svært ud, vil AGF-chefen ikke give op i jagten på tredjepladsen.
 
Der resterer fire runder af Superligaen.
David N. trods nederlag: Fedeste kamp i år.
 
 
David Nielsen kalder søndagens brag mellem AGF og FCK for årets fedeste fodboldkamp, og aarhusianerne holdt københavnerne fra chancer i åbent spil, mener han.
 
AGF tabte søndag 1-2 til FC København i et yderst intens og underholdende affære foran tilskuere på Ceres Park.

David Nielsen var trods skuffelsen over nederlaget begejstret over intensiteten i det, der var 'årets fedeste fodboldkamp' ifølge AGF-træneren.
 
AGF skal næste mandag en tur til Parken og møde FC København igen.
Patrick M. efter BIF: Vi spiller stolt for logoet.
 
 
Patrick Mortensen er stolt af AGF-mandskabet, da de formåede at kæmpe det ene point hjem mod Brøndby, og det viser, at de spiller stolt for logoet på brystet.
 
AGF formåede at sikre sig det ene point, da de spillede 2-2 med Brøndby i 3F Superligaen.

Her leverede gæsterne fra Aarhus en stærk defensiv indsats, hvor de kæmpede det ene point hjem. Og det var selvom, at Brøndby forsøgte at udnytte, at AGF havde trætte ben efter pokalopgøret mod Randers.

Det fortæller AGF's Patrick Mortensen.
 
AGF indtager på nuværende tidspunkt fjerdepladsen i rækken, men det betyder ikke, at de skal forsvare den placering. Det stemmer nemlig ikke overens med deres mindset, og det kan få konsekvenser i resten af sæsonen.
 
Torsdag får AGF mulighed for hævn, når de igen står overfor rivalerne fra Randers, da de to mandskaber tørner sammen i 3F Superligaen.
AGF-topscorer så fremgang i 1-4-nederlag.
 

AGF-topscorer Patrick Mortensen var okay tilfreds med holdets indsats i 1-4-nederlaget mod FC Midtjylland. Der var fremgang, mener han.

AGF tabte søndag 1-4 mod FC Midtjylland i 3F Superligaen og er nu uden sejr i seks kampe i streg.

AGF-topscorer Patrick Mortensen mener trods nederlaget, at der var fremgang at spore i søndagens kamp.

Der vil komme bump på vejen
Patrick Mortensen ser det faktisk som et sundhedstegn, at der tales om krise i AGF, for det vidner om forventningerne, og hvor langt klubben er kommet.

Torsdag gælder det Randers FC i Sydbank Pokalen, hvor AGF er bagud 0-2 fra første kamp, men FC Nordsjællands fire mål mod kronjyderne søndag viser, at der er håb.

Kampen mellem Randers FC og AGF spilles torsdag klokken 19.00.
Skuffet Mortensen: Skal formå at score i dag.
 
 
Patrick Mortensen mener, at AGF bør score i en kamp som søndagens imod FC Nordsjælland, hvor holdet tabte med 0-2.
 
Før landskampspausen leverede AGF flere flotte resultater, hvor man blandt andet spillede uafgjort ude imod Brøndby.
 
Søndag aften stod man så overfor FC Nordsjælland i den første kamp i mesterskabsspillet, hvor AGF blev sendt fra banen med et 0-2-nederlag.
 
AGF-anføreren Patrick Mortensen står med en bitter følelse efter kampen. Det fortæller han til TV3 Sport efter kampen.

Nederlaget til FCN betyder, at både FC Midtjylland og Brøndby har muligheden for at trække fra AGF, når de mødes mandag aften.
David N. om ny Diks-rolle: Leverede helt vildt.
 
 
David Nielsen roste Kevin Diks til skyerne, efter hollænderen spillede en god kamp på en ny position på midtbanen mod Brøndby.
 
Søndag gæstede et noget svækket AGF-hold Brøndby-stadion, fordi David Nielsens tropper havde flere profiler ude med både karantæne og skader.

Derfor valgte træneren at rykke hollandske Kevin Diks op på midtbanen fra sin højreback, som han efter kampen er ude med stor ros til.
 
Med søndagens ene point har AGF syv point op til Brøndby på førstepladsen og fem til Midtjylland på andenpladsen.
Nedtrykt AGF'er: Minder om FCK-kampen.
 
 
Patrick Olsen var godt og grundigt træt af AGF's sene pointtab mod Randers, og midtbanespillerens følelse minder meget om den, han havde efter udekampen mod FCK.
 
AGF var på vej til at bryde sin forfærdelige stime mod Randers, men kronjyderne udlignede til 1-1 efter et sent straffespark på Ceres Park.

Derfor har AGF ikke slået lokalrivalerne i de seneste 14 forsøg, og midtbanespilleren Patrick Olsen var efterfølgende ganske nedtrykt, da han satte ord på, hvilken følelse han stod med.
 
Pointdelingen gør, at AGF er på tredjepladsen med syv point op til Brøndby inden grundspillets sidste kamp, hvor aarhusianerne gæster netop Brøndby.
Juelsgård om AGF-sejr: Fortjent nok.
 
 
AGF's forsvarsspiller Jesper Juelsgård mener, at det var fortjent, at AGF løb med sejren i søndagens topkamp mod FC Midtjylland.
 
AGF tog søndag en uhyre vigtig 1-0-sejr i 3F Superligaen ude over de regerende mestre fra FC Midtjylland, da Patrick Mortensen blev matchvinder på et mål i første halvleg.

AGF's forsvarsspiller Jesper Juelsgård vikarierede for den karantæneramte Boubacarr Sanneh og var en del af en stærk AGF-defensiv på dagen.

Juelsgård mener også, at det var fortjent, at gæsterne løb med sejren.

Det udtaler han til Canal 9 efter kampen.
 
Juelsgård kom i fokus hen mod slutningen af anden halvleg, da FCM-spillerne appellerede for, at han havde hånd på bolden inde i feltet.

VAR afviste imidlertid, at der var tale om straffespark, hvorfor han og resten af AGF-holdet kunne ånde lettet op og køre sejren hjem.
AGF tabte I dramatisk opgør
 

AGF tabte her til aften 0-1 på hjemmebane til FC Nordsjælland.

Kampen bød på masser af fysik og hårde dueller. Allerede efter 5 minutter fik AGF smidt en mand ud da Bubacarr Sanneh lavede en for hård tackling på en Nordsjælland spiller.

7 minutter efter kom AGF atter I problemer da Ulrik Yttergaard Jensen bragte gæsterne foran med 0-1.

De hårde dueller fortsatte og AGF fik 6 gule kort i løbet af kampen. Blandt andet til cheftræner David Nielsen for brok.

I anden halvleg stod der nærmest AGF på det hele. Men det lykkedes for FC Nordsjælland at forsvare deres 0-1 føring.

Dermed vandt FC Nordsjælland 1-0 over AGF.

Resultatet betyder AGF mister 3. pladsen til FC København da vandt over Vejle her til aften.

FC Nordsjælland ligger på 8. pladsen.


Skrevet af Jess Lisberg
AGF fik sejr efter VAR-kendelse

AGF og SønderjyskE mødtes her til aften på Ceres Park I Århus.

AGF havde deres første forsøg efter et kvarter. Gift Links havde en kæmpe afbrænder. Sydafrikaneren havde frit mål men hans forsøg gik lige forbi stolpen.

Hjemmeholdet sad på spillet og kunne have været foran allerede ved pausen. Men den manglende skarphed betød at holdene gik til pause med 0-0.

Hjemmeholdet fortsatte I anden halvleg med at lægge tryk på SønderjyskE og havde to muligheder. Først til Gift Links og dernæst til Jon Thorsteinsson. Men ingen af forsøgene resulterede i mål.

Da der manglede et kvarter af kampen fik SønderjyskE smidt en mand ud. Og efter et VAR-tjek dømte dommeren straffespark til AGF. Det straffespark tog Patrick Mortensen og han bragte AGF foran 1-0.

Blot fem minutter efter lukkede AGF opgøret. Et indlæg havnede hos Patrick Olsen og han bragte hjemmeholdet på 2-0.

Der skete ikke mere I kampen.
Sejren betyder at AGF holder fast I toppen af Superligaen.


Skrevet af Jess Lisberg
AGF-profil: Stærk defensiv kan koste offensivt.
 
 
Patrick Mortensen tror, at AGF's fokus på at holde nullet kan være årsagen til, at det har haltet med målscoringen i starten af foråret.
 
AGF har leveret ganske fine resultater i starten af det nye år, men særligt det offensive spil har ikke være til at råbe hurra for.

Søndag blev det til den anden 0-0-kamp i fire forsøg, da det sluttede målløst mod OB, men det var samtidig fjerde Superliga-kamp i streg, at David Nielsens mandskab holdt nullet.

Spørger man AGF-topscorer Patrick Mortensen, har den stærke defensiv muligvis kostet lidt den anden vej.
 
AGF er på en foreløbig tredjeplads med henholdsvis fire og fem point op til FC Midtjylland og Brøndby.
 
AGF-chef: En del spillere mangler kampform.
 
 
Flere AGF-spillere mangler kampform og at ramme topniveauet på grund af en hård og kort opstart, forklarer cheftræner David Nielsen.
 
AGF sled sig til en 1-0-sejr over Lyngby søndag, efter det i premieren blev 0-0 i en intens kamp mod Vejle Boldklub.

AGF-træner David Nielsen medgiver, at de fleste spillere endnu ikke har ramt topniveauet på grund af den korte opstart, hvor der har været flere skader.
 
David Nielsen var derfor ekstra glad for sejren, fordi det lige nu handler om at få de tre point i hus - ikke så meget hvordan spillet ser ud.
 
AGF møder onsdag B93 i Sydbank Pokalen, inden OB venter i weekenden i 3F Superligaen.
David N: Skuffet over Bundu-ophold i Belgien.
 
 
AGF-træner David Nielsen gider ikke bruge tid på at ærgre sig over, at Mustapha Bundu er taget til FCK, men han er skuffet over spillerens manglende gennembrud i Anderlecht.
 
AGF har mistet deres sportschef Peter 'PC' Christiansen til FC København, ligesom deres tidligere assistent Ruben Selles samt tidligere profil Mustapha Bundu er rykket til hovedstadsklubben.
 
Sådan er det, når en klub har gjort det godt i en årrække og udviklet dygtige spillere og ledere, siger cheftræner David Nielsen.
 
Ærgrer det dig, at en spiller som Bundu tager til FCK?
 
David Nielsen er dog godt tilfreds med aarhusianernes transfervindue.
 
Jeg er super godt tilfreds. Det var et rigtig godt transfervindue fra vores side af, og vi har fået det, vi gerne ville.

Bubacarr Sanneh og Daniel Arzani var ikke med i tirsdagens kamp mod Vejle Boldklub, for de er først lige begyndt at træne i klubben.
 
Næste opgave for AGF er en hjemmekamp mod Lyngby på søndag.
AGF-profil: Første halvleg noget af det bedste.
 
 
Gift Links fortæller, at AGF's første halvleg var noget af det bedste, som han har været med til i sæsonen, efter holdet vandt 3-0 over AaB.
 
AGF kørte AaB ud af banen i første halvleg af Superliga-kampen søndag eftermiddag.
 
AaB fik ikke et ben til jorden fra kampens start, hvor Gift Links bragte AGF i front efter et kvarter. Efter opgøret fortalte Links til Canal 9, at første halvleg var noget af det bedste i sin AGF-tid. 
Tingager: Sæsonens dårligste kamp.
 
 
 
Frederik Tingager var tæt på at blive skurk i det, han selv kalder sæsonens dårligste kamp, da det blev til en smal sejr over Horsens.
 
Det lykkedes til sidst AGF at slå Horsens med 2-1 takket være et saksesparksmål af Kevin Diks fem minutter før tid.

Undervejs begik AGF's midtstopper Frederik Tingager straffespark, så Horsens kunne udligne i en kamp, der ikke var blandt årets flotteste ifølge forsvareren.

Tingager havde svært ved at se, hvad han gjorde galt i forbindelse med straffesparket, fortalte han ligeledes.

Forsvareren forlængede i weekenden kontrakten med AGF, hvilket han desuden også udtrykte sin glæde for efter opgøret.
 
AGF vandt 3-1 over Brøndby.
 
 
AGF vandt igår 3-1 over Brøndby.
 
Det første mål faldt efter 37. minutter da Casper Højer sendte et indlæg ind til Gift Links der stille og roligt kunne score med indersiden. 1-0 til AGF.

Brøndby fik dog udlignet et minut før pausefløjt da Simon Hedlund fik prikket bolden I mål. Dermed var stillingen 1-1 ved pausen.

Anden halvleg var kun få minutter gammel da Brøndby fik en mand vist ud.
Morten Frendrup jordede Kevin Diks og det kostede ham et gult kort. Og da han havde et i forvejen blev det til et rødt kort.

Der gik noget tid før at AGF udbyttede at de var en mand I overtal.
Men 12 minutter før tid bragte Patrick Mortensen AGF foran med 2-1.

Det sidste og afgørende mål kom 10. minutter før slutfløjt.
Gift Links og Albert Grønbæk stormede mod Brøndbys mål. De var 2 mod 1.
Links afleverede til Grønbæk der scorede og sørgede for at AGF fik en sejr på 3-1.

Med sejren kravler AGF op på 4. pladsen mens Brøndby ligger på 3. pladsen.
AGF tabte efter to hurtige scoringer og målmanddrop.
 
 
Søndag aften skulle AGF møde FC Nordsjælland. FC Nordsjælland kunne med en sejr spille sig I top 6.

AGF kunne spille sig op på delt andenplads sammen med SønderjyskE og Brøndby.

Således stod der meget på spil for begge hold. Og det udnyttede FC Nordsjælland meget hurtigt. For der var kun spillet et minut da Isaac Atanga udnyttede en fejl I AGFs forsvar og bragte FC Nordsjælland foran 1-0.

Og bare to minutter senere kunne AGFs forsvar intet stille op da den lynhurtige Kamaldeen Sulemana sparkede bolden I til stillingen 2-0 til FC Nordsjælland.

Men AGF svarede hurigt tilbage.
Bror Blume sendte et perfekt indlæg ind I panden på Patrick Mortensen uden problemer kunne reducere til 2-1.

Herefter var det AGF der sad på spillet og havde to store chancer både en til Jon Thorsteinsson og to til Patrick Mortensen.
Men det var altså FC Nordsjælland der førte 2-1 da holdene gik til pause.

I anden halvleg pressede FC Nordsjælland på og det skulle vise sig at give pote.
For efter 58 minutters spiller lavede AGFs målmand et kæmpe målmandsdrop og derfor kunne Isaac Atanga prikke bolden I mål. 3-1.

I slutningen af kampen lagde AGF pres på FC Nordsjælland. Men der kom ikke flere mål i opgøret. Kampen endte 3-1 til FC Nordsjælland.
 
 
AGF tabte til FC Midtjylland.
 
 
Søndag aften tabte AGF på hjemmebane med 1-2 til FC Midtjylland.

Begge hold kunne med en sejr indtage førstepladsen.

FC Midtjylland startede kampen bedst.
Men det var AGF der var farligst I de første tyve minutter.

Men på trods af det var det FC Midtjylland der bragte sig foran efter 27. minutter.
Det var Frank Onyeka der bragte midtjyderne foran.

AGF forsøgte at udligne men i stedet var det FC Midtjylland der kom foran 2-0.
Frank Onyeka sendte en aflevering I dybden til Sory Kaba der scorede.

Fem minutter før pausen fik AGF et frispark på kanten af feltet.
Det frispark skulle Casper Højer sparke men han sparkede langt over mål.

Anden halvleg var fuld af tænding og FC Midtjylland kontrollerede kampen.

AGF fik dog mulighed for at komme tilbage I opgøret da en FC Midtjylland spiller havde hånd på bolden. Og efter et VAR-tjek dømte dommeren straffespark til AGF.

Det straffespark tog Patrick Mortensen.
Han scorede sikkert og reducerede dermed så stillingen nu var 1-2 til FC Midtjylland.

FC Midtjylland kunne have bragt sig foran 1-3 og 1-4 og fik blandt andet annulleret et mål på grund af offside.

Men kampen endte altså med en 1-2 sejr til FC Midtjylland. Resultatet betyder at AGF lige nu ligger på 4. pladsen og FC Midtjylland kravler op på førstepladsen.
Thorsteinsson sikrede AGF sejr.
 
 
I søndags skulle AGF møde bundholdet Lyngby på udebane. Men det var ikke til at se at det var et bundhold de mødte.

For det var faktisk Lyngby der startede bedst og de kom også foran efter blot et par minutters spil.

Lyngbys unge Victor Torp afsluttede men hans forsøg blev i første omgang blokeret af en AGF-forsvarer men i anden omgang kom bolden ind bag Kamil Grabara I AGF målet. Dermed bragte han hjemmeholdet foran 1-0.

Dermed skulle AGF jagte en udligning.
Den kom dog ikke i første halvleg.

I anden halvleg pressede AGF på og det var tydeligt at de ville have point med hjem. Og det gave pote fem minutter inde i anden halvleg.

For efter et hjørnespark flugtede Patrick Mortensen bolden i mål uden chance for Thomas Mikkelsen I Lyngby-målet der ellers spillede en god kamp.

Efter scoringen bølgede spillet lidt frem og tilbage.

Men i det allersidste minut kom forløsningen da Nicklas Helenius fandt islændingen Jon Dagur Thorsteinsson der stille og roligt kunne score med højrebenet.

Dermed sikrede han AGF en 2-1 sejr.
AGF fik uafgjort mod SønderjyskE.
 
AGF spillede søndag aften uafgjort på udebane imod SønderjyskE.
 
Århusianerne måtte undvære Casper Højer der blev skadet under opvarmningen. Han blev erstattet af Alexander Munksgaard.

Sønderjyderne startede bedst. Haji Wright var nærmest konstant en trussel I AGF-forsvaret med hans fart og snævre driblinger.

Dog var det AGF der kom på måltavlen først da en SønderjyskE aflevering havnede I fødderne på Bror Blume der bankede bolden ind til en 1-0 føring til AGF.

Efter scoringen blev Haji Wrights fart ved med at være en trussel for AGFs forsvar.
Det endte med at Sebastian Hausner begik straffespark. Det straffespark tog Anders K. Jacobsen og han udlignede til 1-1.

Haji Wright havde også en friløber i slutningen af første halvleg men han blev tacklet.

I anden halvleg var der mange dueller og det var SønderjyskE der sad på spillet.
AGF truede ikke SønderjyskE nok og havde kun et farligt forsøg fra unge Albert Grønbæk men chancen løb ud i sandet.
Der kom ikke flere mål i opgøret. Kampen endte derfor 1-1.

Resultatet betyder, at SønderjyskE fortsat er nummer ét i tabellen, mens AGF rykker op på fjerdepladsen og overhaler Brøndby.
 
 
 

Pål Kirkevold sænkede AGF

Pål Kirkevold ligger øverst på topscorerlisten efter at han mandag aften sørgede for en Hobro sejr over AGF.

Hobro lagde et pres på agf fra start. Edgar Babayan havde to gode muligheder i første halvleg og Bjørn Kopplin havde også en.
Men stillingen ved pausen var 0-0.

Hobro fortsatte med at presse AGF’erne I anden halvleg. Frans Dhia Putros havde en god muliged efter en flot aflevering fra Vito Hanmershøy Mistrati. Men AGFs forsvar fik afvist forsøget.

Vi skulle helt hen til fem minutter før tid før at AGF for alvor blev farlige.
Men desværre for AGF var forsøget fra indskiftede Kasper Junker ikke skarp nok.

Hobro endte dermed med at sejre 1-0 i Aarhus, og Thomas Thomasbergs tropper topper dermed pulje 1 med tre point ned til netop AGF. Hobro møder dermed SønderjyskE i krydskampene, mens AGF og OB står over for hinanden.

Meget sløj indsats af AGF. Fuld fortjent sejr til Hobro.


Skrevet af Jess Lisberg
 
 
 
 
Her til eftermiddag blev programmet for slutspillet offentliggjort. Her er programmet for AGFs kampe I slutspillet:

Søndag 01.04 kl. 14.00
Hobro - AGF

Søndag 08.04 kl. 18.00
AGF - Silkeborg

Fredag 13.04 kl. 19.00
AGF - FC Helsingør

Tirsdag 17.04 kl. 19.00
FC Helsingør - AGF

Mandag 23.04 kl. 19.00
AGF - Hobro

Mandag 30.04 kl. 19.00
Silkeborg IF - AGF


 


Sen scoring gav FCK sejren

AGF tabte søndag eftermiddag 1-0
til FC København på et mål kort før tid.

Begge hold kom godt fra start. Både Tobias Sana og gæsternes Viktor Fischer havde gode muligheder inden for de første fem minutter.

Stillingen ved pausen var 0-0.

Anden halvleg var meget rodet og begge hold havde svært ved at komme frem til chancer.

Men bedst som det så ud til at kampen skulle ende uafgjort kom målet.

En lang bold i dybden ramte Daniel A. Pedersen i hovedet. Federico Santander opfattede situationen hurtigt og kunne let gøre det til slutresultatet 0-1.

AGF spillene troede at de havde fået udlignet I overtiden men målet blev annulleret på grund af offside.

I næste runde skal AGF møde OB på udebane. FCK får besøg af Helsingør.


Skrevet af Jess Lisberg

 
 
 

AGF smed føringen I de døende minutter

Igår aftes tog AC Horsens imod AGF på en snefyldt bane.

Kampen var ikke mere end tre minutter gammel da AGF fik er straffespark. Det skulle Mustafa Amini tage. Men han sparkede lige på Horsens keeperen Jesse Joronen og det var ikke svært for den finske målmand at blokere skuddet.

Men kort tid efter gjorde Jens Stage skaden god igen da han scorede efter et hjørnespark. 1-0 til AGF

AC Horsens lagde et pres på AGF I hele første halvleg men begge hold måtte gå til pause med stillingen 0-0.

I anden halvleg fortsatte Horsens med at presse AGF hvilket gav flere muligheder. Blandt andet til Simon Okosun og Oliver Drost.

Og det massive pres fra Horsens gav pote. For I det aller sidste minut fik Kjartan Finnbogason prikket bolden ind over stregen.

Det uafgjorte resultat betyder at Horsens stadig hænger på I top 6 mens AGF lige nu ligger på en 11. plads .


Skrevet af Jess Lisberg
 
 
 
 
Se interview med AGFs nye cheftræner David Nielsen.
 
Som mange sikkert har bemærket har AGF skiftet cheftræner.
Man har sagt farvel til Glen Riddersholm og sagt goddag til David Nielsen som man har hentet I Lyngby Boldklub.
Her kan du se et interview med den nye cheftræner som Nick Horup fra Fodbold med Horup har lavet.
 
 
 
 
Smil TV Aarhus | Sønder Allé 33, 8000 Aarhus C - Danmark | Tlf.: 51 57 55 63 | smiltvaarhus@gmail.com