SPORTHJØRNET / Fodbold / La Liga

La Liga

3. jun 2024.
 
Medie: Mbappé får midlertidigt trøjenummer i et år.
 
Kylian Mbapé kommer ifølge Le Parisien til at bære nummer 9 i sin første sæson hos Real Madrid, inden han overtager 10-tallet om et år, når Luka Modric forlader klubben.
 
Han har båret nummer 7 i Paris Saint-Germain og nummer 10 på det franske landshold.
 
Men når Kylian Mbappé i næste sæson går på banen som Real Madrid-spiller, kommer han til at have et helt tredje nummer på ryggen. I stedet vil han bære nummer 9.
 
Det skriver den franske avis Le Parisien.
 
Stjerneangriberen havde formentlig gerne set, at han kunne have fortsat i trøjen med nummer 7 på ryggen, men den tager Vinicius Jr. sig af i Real Madrid.
 
Alternativet for Mbappé er nummer 10, og det er også det nummer, han får på sigt. Bare ikke endnu.
 
For lige nu bæres det af Luka Modric, der ser ud til at forlænge sin aftale med Real Madrid i et år, og han kommer ikke til at afgive sit nummer i sin sidste sæson hos Los Blancos.
 
Derfor er det ifølge Le Parisien planen, at Kylian Mbappé vil bære nummer 9 i sin første sæson i den spanske storklub, inden han overtager trøjenummer 10.

Det er langt fra første gang i historien, at en stor stjerne må tage til takke med et andet nummer ved ankomsten til Real Madrid.

Cristiano Ronaldo, der om nogen er kendt for at bære nummer 7, startede således også ud med 9-tallet på ryggen, da angrebslegenden Raúl stadig var i klubben.

Først da han var fortid i Real Madrid, kunne Ronaldo derfor overtage nummeret.

Nu ser det ud til, at Kylian Mbappé må lave en lignende manøvre.

Den franske stjerneangriber har skrevet under på en kontrakt med Real Madrid frem til sommeren 2029.
Smil TV Aarhus | Sønder Allé 33, 8000 Aarhus C - Danmark | smiltvaarhus@gmail.com