Sport / Fodbold / La Liga

La Liga

Real Madrid henter ung angriber i Deportivo.
 
Real Madrid har sikret sig Noel Lopez, som kommer til klubben fra Deportivo La Coruna efter kontraktudløb hos traditionsklubben. Han er udset en plads på andetholdet Castilla.
 
Kongeklubben Real Madrid har sikret sig en mand for fremtiden i form af 19-årige Noel Lopez.

Det står klart, efter Deportivo søndag bekræfter, at spilleren skifter til Real Madrid efter endt kontrakt. Dog kan Deportivo angiveligt se frem til nogle præstationsbetingede bonuser, hvis spilleren klarer sig godt.
 
Lopez, som har spillet for Spaniens U19 landshold, skal i første omgang spille for Real Madrids satellitklub Castilla med henblik på en oprykning til førsteholdet eller som minimum et udlån til en La Liga-klub.

Deportivo tilbragte indeværende sæson i den tredjebedste spanske række, hvor man glippede oprykning til Segunda i playoff. Her spillede Lopez 24 seniorkampe med fire mål til følge.
Officielt: Tchouaméni skifter til Real Madrid.
 
Så blev det officielt. Real Madrid har hentet franske Tchouaméni i Monaco.
 
Real Madrid har nu bekræftet, at de har hentet franske Aurélien Tchouaméni í Monaco.

Tchouaméni har længe været rygtet til Real Madrid, men nu er handlen blevet bekræftet.

Den franske midtbanespiller vil blive præsenteret på tirsdag i Madrid, men han skal først gennemgå sit lægetjek.
 
Tchouaméni har ikke været en billig herre for Real Madrid. Ifølge flere medier har den forsvarende spanske medier måtte give sammenlagt 100 millioner euro for den franske midtbanespiller.

Det svarer til cirka 744 millioner danske kroner.

Tchouaméni er tydeligvis en spiller, som man tror på i Real Madrid. Han har nemlig fået en seksårig aftale, så han er på kontrakt i Madrid til 2028.

Aurélien Tchouaméni har haft en god sæson for Monaco i Ligue 1, hvor han har været deres nok største profil. Den gode sæson er også blevet belønnet med en udtagelse til det franske landshold.
Smil TV Aarhus | Sønder Allé 33, 8000 Aarhus C - Danmark | Tlf.: 51 57 55 63 | smiltvaarhus@gmail.com