Sport / Fodbold / La Liga

La Liga

Benzema nåede 200 ligamål i Asensio-show.
 
 
Real Madrid fortsatte onsdag deres gode start i La Liga, da Karim Benzema scorede sit mål nummer 200 i La Liga og Marco Asensio lavede hattrick mod Mallorca i en 6-1-sejr. Villareal vandt også.
 
La Ligas tophold fra Real Madrid tog onsdag aften hjemme imod Mallorca.

Real skulle svare igen på naboerne fra Atletico Madrids sejr tirsdag aften, hvor de midlertidigt tog førstepladsen i tabellen, og det gjorde Real så – med manér.

Efter bare tre minutter blev det til 1-0 ved Karim Benzema. Franksmanden fik bolden i dybden inde i modstanderfeltet, som han sikkert afsluttede lavt i det lange hjørne.

Herefter blev det så 2-0 efter 25 minutter ved Marco Asensio, der skulle vise sig at have en stor aften i vente mod sin tidligere klub. Asensio var hurtigt over en retur inde i målfeltet, og så scorede han fra tæt hold.

Mallorca svarede dog hurtigt igen herefter ved Lee Kang-In. Han tog et par gode snævre træk i høj fart uden for feltet, og så lagde han den ellers flot rundt om Thibaut Cortouis i Real-målet med venstrebenet.

Fem minutter senere var Asensio så på spil igen med sit andet mål. En et-to-kombination med Benzema førte til en friløber, og her scorede han køligt inde i feltet.

I anden halvleg blev det så også til et hattrick for den flyvende Asensio på assist fra Benzema nok engang. Spanieren modtog bolden på kanten af feltet og efter et enkelt træk skruede han bolden uden om Manolo Reina i Mallorca-buret, og så stod kampen 4-1 og var reelt afgjort.

5-1 blev det også, da Benzema scorede sit La Liga-mål nummer 200 i karrieren.

Franskmanden tog et dybdeløb og fik bolden med sig om ryggen, inden han med lidt held fik afrettet sit skud ind i kassen.

Inden lukketid kom Isco så også på tavlen for første gang i over et år, da Vinicius Junior uselvisk lagde den på tværs til spanieren, der blot skulle sætte indersiden på efterfølgende.

6-1 sluttede kampen dermed, og Real Madrid tager førstepladsen i rækken tilbage igen med det samme fra Atletico.

Andetsteds vandt Villareal med 4-1 over Elche, og de kravler dermed tiltrængt op i tabellen og lægger sig på en foreløbig 11.-plads – dog med en kamp i hånden.
Ancelotti: Vi spiller ikke spektakulær fodbold.
 
 
Carlo Ancelotti fortæller på pressemødet efter søndagens kamp mod Valencia, at han skal være den første til at erkende, at holdet ikke spiller spektakulær fodbold.
 
Real Madrid var søndag aften på opgave ude mod Valencia med Daniel Wass i startopstillingen.

Det endte med en 2-1-sejr til hovedstadsklubben til slut efter at have været bagud med fem minutter igen, da to mål kort efter hinanden af Vinicius Junior og Karim Benzema sikrede sejren.

Nok engang var det altså med en smule hiv og sving samt en god anden halvleg, at Real Madrid trak sig sejrrigt ud af opgøret, og det får også holdets træner, Carlo Ancelotti, til at erkende, at holdet har mere kvalitet, end det spiller op til.
 
Real Madrid-træneren lader til på denne måde at være tilfreds med sit holds potentiale, men erkendende overfor at kvaliteten i spillet kan blive bedre på sigt.

Overordnet var Ancelotti dog tilfreds med holdets vilje til at vinde gennem kampens forløb frem til slutfløjt. Han fremhæver anden halvleg som bedre og friskere fra sit holds side.

Så længe holdet vinder, er der nok heller ikke så meget brok igen.

Real Madrid møder næste gang Mallorca på onsdag hjemme.
Ancelotti: Angrebspotentialet er exceptionelt.
 
 
Real Madrid vandt sent søndag aften med 5-2 over Celta Vigo, selvom holdet kom bagud to gange i kampen. Cheftræner Carlo Ancelotti var imponeret over holdets offensiv.
 
Real Madrid er efter fjerde runde i La Liga nyt tophold med ti point for fire kampe.

Real Madrid mødte senest Celta Vigo søndag aften på eget græs i Madrid på det nyrenoverede Santiago Bernabeu for første gang siden 2019, og der var af den grund også store forventninger fra hjemmeholdets fans til kongeklubben.

Og en sejr blev det også til – trods det, at man kom bagud to gange i kampen.

Man scorede dog også fem mål selv, og angrebspotentialet kan cheftræner i Real Madrid, Carlo Ancelotti, heller ikke sætte en finger på.
 
Holdets franske angriber, Karim Benzema, noterede sig for et hattrick, mens nyindkøbet Eduardo Camavinga scorede i sin debut, og Vinicius Junior sikrede sit fjerde mål i sæsonen i lige så mange forsøg, hvilket allerede er hans bedste måltotal i sin tid i klubben.

Herudover var Eden Hazard med fra start, som på sigt måske også kan hjælpe holdet offensivt, ligesom Gareth Bale var ude med skade til kampen.

Ancelotti og co. skal næste gang møde Daniel Wass og Valencia på udebane, efter de har mødt Inter i Champions League først.
Officielt: Real Madrid køber fransk stortalent.
 
Real Madrid bekræfter, at man henter Eduardo Camavinga fra Rennes til klubben på en kontrakt til 2027.
 
18-årige Eduardo Camavinga ses som et af de største talenter i Frankrig, og han rykker nu til den spanske hovedstad.

Real Madrid annoncerer tirsdag aften købet af midtbanetalentet, som har sat sin signatur på en seksårig kontrakt til 2027.

Eduardo Camavinga har trods sin unge alder spillet 88 førsteholdskampe for Rennes, mens det allerede er blevet til tre optrædener for Frankrigs A-landshold.

Ifølge flere internationale medier betaler Real Madrid omkring 225 millioner kroner plus bonusser.
Real Madrid vandt akkurat: Ikke spektakulært.
 
 
Carlo Ancelotti erkender, at Real Madrid ikke imponerede med spillet mod Betis, men sejren og et clean sheet var meget vigtig, pointerer han.
 
Real Madrid spillede sig sent lørdag aften til tops i La Liga med en kneben udesejr på 1-0 over Real Betis.

Efter at have lukket mål ind i sæsonens første to kampe var Carlo Ancelotti glad for at holde buret rent denne gang, men Real Madrid-træneren erkender, at spillet ikke var sprudlende.
 
Real Madrid-bossen undgik alle spørgsmål om PSG-stjernen Kylian Mbappé, som klubben jagter.
Vinicius: Jeg har arbejdet på hele mit spil.
 
 
Vinicius Junior fra Real Madrid er glad for sin start i den nye sæson og forklarer, at han har arbejdet på alle aspekter i sit spil.
 
Levante og Real Madrid spillede i går en medrivende kamp i anden runde af den spanske La Liga, da det blev til 3-3 mellem de to klubber.

Levante var dog ved at rende afsted med det hele efter at have været foran både 2-1 og 3-2, men indskiftede Vinicius Junior fra Real Madrid ville det anderledes og udlignede to gange.

Trods det skuffende resultat for Madrid-klubben har Vinicius fået en fremragende start på sæsonen med tre mål i to kampe, hvilket allerede er en tangering af de sidste to sæsoners måltotal for brasilianeren.

Selv er han da også glad for sin start, men han betoner, at det ikke bare er sine afslutninger han har arbejdet på, men hele sit spil generelt.
 
Med sin anden scoring i kampen lægger 21-årige Vinicius sig op på siden af Atletico Madrids Angel Correa på topscorerlisten, som ligeledes har tre mål i to kampe.

Næste chance for Vinicius bliver på lørdag, når Real Madrid besøger Real Betis. Måske den driblestærke brasilianer endda er tiltænkt en startplads ovenpå sine seneste præstationer.
Real-chef hylder komplet Karim Benzema.
 
 
Real Madrid-cheftræner Carlo Ancelotti hylder Karim Benzema, som spillede en stor kamp lørdag, da franskmanden fuldender Madrid-mandskabet.
 
Real Madrid fik den bedst mulige start på La Liga-sæsonen, da de gik fra banen lørdag aften med en 4-1-sejr over Alaves i bagagen.
 
Det var dog ikke sprudlende fra kampens start, da Madrid-klubben spillede langsomt, og derfor var det først i anden halvleg, at de fik gang i måltavlen, og her var Karim Benzema især vigtig.
 
Det fortæller Real Madrids nye cheftræner, Carlo Ancelotti, ifølge Marca.
 
Real Madrid kan dog se frem mod en mulig tid uden Karim Benzema, da franskmanden faktisk har kontraktudløb til næste sommer.
Smil TV Aarhus | Sønder Allé 33, 8000 Aarhus C - Danmark | Tlf.: 51 57 55 63 | smiltvaarhus@gmail.com