Sport / Fodbold / La Liga

La Liga

Courtois om pinligt nederlag: Et wake-up call.
 
 
Det var ikke udelukkende skidt, at Real Madrid smed point til oprykker-hold, mener Thibaut Courtois.
 
Real Madrid led lørdag et særdeles opsigtsvækkende nederlag til oprykkerne fra Cadiz, men klubbens målmand Thibaut Courtois mener, det kan føre noget godt med sig.
 
Nederlaget betyder, at Real Madrids førsteplads i La Liga er til salg søndag, hvor flere hold kan overtage den med en sejr.
 
Hovedstadsklubben vil nok glæde sig over, at rivalerne fra FC Barcelona også led nederlag lørdag, da Messi og kompagni var på besøg i Getafe.
Real Madrid fik tredje sejr på stribe.
 
 
Real Madrid vandt for tredje gang i træk i La Liga, da holdet søndag eftermiddag vandt 2-0 på udebane mod Levante.
 
Levante tog imod Real Madrid sent søndag eftermiddag i La Liga.
 
Hjemmeholdet lå før kampen nummer 18 i rækken med en sejr i de første tre kampe, mens Real Madrid er ubesejret i denne sæson med to sejr og en enkelt uafgjort og før kampen lå på fjerdepladen.
 
Real Madrid kom foran efter 16 minutters spil, da et hjørnespark strøg hele vejen gennem feltet og blev samlet op af Vinicius Junior.

Den unge brasilianer tog et enkelt træk over til sit højreben, før han sendte bolden ind i det lange hjørne med en flot følt afslutning, og så stod det 1-0 til Real Madrid.

Gæsterne var generelt bedst i første halvleg, men Levante havde også sine forsøg. Efter en halv times spil ramte Nikola Vukcevic overliggeren med et hovedstød efter et hjørnepark, og det var det tætteste, Levante kom på en scoring i første halvleg.

Real Madrid havde flere afslutninger, men havde svært ved at ramme målet, og derfor holdt 1-0-stillingen til pausen.

Real Madrid kom godt ud til anden halvleg, hvor Karim Benzema efter 52 minutter afsluttede fra kanten af feltet, men måtte se sin afslutning ramme stolpen og gå uden. Lige efter fik Vinicius Junior en chance, men han sparkede tæt forbi venstre opstander.

Tre minutter senere var Vinicius igen på spil, da Benzema spillede ham fri, men den unge kantspiller manglede kvaliteten sin afslutning, der gik forbi.

Efter en times spil havde Levantes Enis Bardhi et par forsøg, men også han manglede det sidste skarphed.

Efter 69 minutters spil fik Real Madrid bolden i nettet igen, da Sergio Ramos steg til vejrs og flot dirigerede bolden i mål. VAR blandede sig dog og efter flere minutters kig på situationen, dømte dommeren offside.

Derfor var der stadig håb for Levante, der udnyttede dommen til at tage initiativet i kampens slutfase. Hjemmeholdet havde flere gode angreb og små chancer, men hver gang kom der en Real Madrid-mand i vejen, og hvis ikke manglede den sidste skarphed.

I stedet straffede Real Madrid et satsende Levante-hold, da Benzema blev sendt afsted i dybden. Franskmanden var sikkerheden selv og lukkede kampen til 2-0.

Det blev også kampens sidste aktion, og dermed rykker Real Madrid med sejren op på førstepladsen i La Liga, mens Levante fortsat er placeret som nummer 18.
 
Tilfreds Zidane: Courtois reddede os igen.
 
 
Zinedine Zidane glædede sig over Thibaut Courtois indsats i onsdagens 1-0-sejr over Valladolid, hvor han igen var afgørende for sejren.
 
Real Madrid tog onsdag en sejr på 1-0 over Real Valladolid, da indskiftede Vinicius Junior fik hul på bylden for madrilenerne.
 
Den indskiftning var Zidane glad for, men han havde efter kampen også store roser til målmand Thibaut Courtois, der, igen indtog en hovedrolle.
 
Zidane var efter kampen jævnt tilfreds med indsatsen, men han erkendte, at der var plads til forbedring – særligt i boldomgangen.
 
Zidane: Courtois var afgørende for os.
 
 
Zinedine Zidane sender en glad tanke til Thibaut Courtois, som han mener var afgørende i Real Madrids 3-2-sejr over Real Betis.
 
Real Madrid tog lørdag en sejr på 3-2 over Real Betis i La Liga på et sent straffespark, som Sergio Ramos satte ind.
 
Real Madrid-træner Zinedine Zidane er glad for sejren, som han til dels tilskriver Real-målmand Thibaut Courtois.
 
Real Madrid skal i aktion igen onsdag i La Liga, når de møder Valladolid.
Ødegaard fik comeback for Real i nulløsning.
 
 
Real Madrid formåede ikke at nedkæmpe Real Sociedads forsvar i de forsvarende mestres åbningskamp, der endte 0-0.
 
Real Madrid tog søndag aften hul på den nye sæson, som de forsvarende spanske mestre begyndte på udebane mod Real Sociedad.

Gæsterne fra hovedstaden havde den hjemvendte lejesvend Martin Ødegaard med fra start, og den 21-årige nordmand mødte dermed sine gamle holdkammerater fra lejeopholdet i Real Sociedad.

Første halvleg udviklede sig til en chancefattigt forestilling, og et VAR-tjek efter 37 minutter stod tilbage som et af højdepunkterne.

Real Madrid appellerede for straffespark for hånd på bolden, men ved nærmere eftersyn på VAR-skærmen afviste dommer Juan Munuera Real Madrid-spillernes insisterende klager.

Alexander Isak tvang efter 43 minutter Thibaut Courtois ud i en redning i fuld figur, og tættere på kom de to mandskaber ikke i første halvleg, der sluttede 0-0.

Ti minutter inde i anden halvleg sendte Vinicius et hårdt indlæg på tværs af det lille felt, hvor Rodrygo for enden af afleveringen kunne prikke bolden i mål, havde det ikke været for en clearing i sidste øjeblik af Real Sociedad-forsvaret.

Real Madrid havde svært ved at spille sig til oplagte chancer, og løsningen blev ofte skudforsøg langt udefra.

Dani Carvajal og Karim Benzema forsøgte begge med kompetente langskud, men begge forsøg efter 56 og 62 minutter blev reddet uden større problemer for Alejandro Remiro i målet.

Tættere på kom hverken Real Madrid eller Real Sociedad, og så måtte de to mandskaber gå fra banen med et resultat på 0-0.
 
Real Madrids kamp mod Getafe er udskudt.
Zidane: Bale-fravær var en teknisk beslutning.
 
 
Real Madrid-træner Zinedine Zidane kalder Gareth Bales fravær i truppen for en 'teknisk beslutning'.
 
Real Madrid spillede søndag 2-2 mod Leganes i den sidste La Liga-kamp i sæsonen, og det var uden Gareth Bale og James Rodriguez i truppen.
 
James har været udeladt af truppen i de seneste fem kampe, angiveligt af personlige årsager, mens Bales fravær var en 'teknisk beslutning'.
 
Det siger cheftræner Zinedine Zidane.
 
Zidane satte også nogle ord på Luka Jovic, der fik en sjælden indskiftning.
 
Gareth Bale har blot spillet to kampe, siden sæsonen blev genoptaget i sidste sæson.
 
Real Madrid er spanske mestre efter sejr over Villarreal.
 
 
Real Madrids Karim Benzema sparkede med to mål mesterskabet hjem til hovedstadsklubben.
 
Real Madrid vandt torsdag aften sit 34. mesterskab efter en 2-1-sejr hjemme over Villarreal i Primera Division. Med en spillerunde tilbage kan FC Barcelona ikke længere hente ærkerivalen.
 
Real Madrid har 86 point efter 37 kampe, mens Barcelona på andenpladsen har 80 point efter lige så mange kampe.
 
Barcelona og Martin Braithwaite tabte overraskende 1-2 hjemme til Osasuna.
 
Symbolsk for afslutningen på denne sæson for Barcelona.
 
Det så ellers længe ud til, at Barcelona ville blive mester for tredje år i træk, men sådan skulle det ikke gå.
 
Real Madrid har efter coronapausen overhalet Barcelona, som tre gange er snublet ved at spille uafgjort og torsdag også tabte sæsonens første hjemmekamp.
 
Imens kunne glade og lettede Real Madrid-spillere hæve pokalen og feste løs inde på grønsværen i hovedstaden - dog uden tilskuere på lægterne at fejre det med på grund af coronareglerne.
Zidane takker Courtois efter ottende sejr i træk.
 
 
Real Madrid vandt fredag aften sin ottende La Liga-sejr i træk, og det skyldes blandt andet en meget formstærk Thibaut Courtois, fortæller Zinedine Zidane.
 
Real Madrid har været i storform siden den spanske La Liga genstartede, og i går vandt klubben sin ottende liga-sejr i træk, da Alaves blev sendt hjem med et 2-0-nederlag i bagagen.
 
Klubbens cheftræner Zinedine Zidane roste efter kampen sit mandskab, men han lagde særligt vægt på holdets belgiske målmand Thibaut Courtois, som diskede op med flere store redninger.
 
Belgiske Thibaut Courtois er til tider blevet kritiseret for svingende indsatser i Real-trøjen, men på det seneste har den 28-årige keeper fundet storspillet frem.
 
I de seneste otte kampe har han blot lukket tre mål ind. Holdet har i samme periode scoret 15 mål.
 
Real Madrid fik syvende sejr på stribe 
 
 
Real Madrid fortsatte deres stime med lutter sejre efter coronapausen, da de besejrede Athletic Club med 1-0 på udebane på mål af Sergio Ramos.
 
Real Madrid ligner et kommende mesterhold, efter de i torsdags udbyggede deres føring i La Liga til fire point ned til FC Barcelona.
 
Hovedstadsklubbens slutprogram er på papiret overkommeligt, men søndag eftermiddag ventede alligevel en udebanekamp hos Athletic Club, der tidligere har drillet madrillenerne ved flere lejligheder.
 
Således havde Real Madrid kun formået at vinde ét af de sidste fem opgør mod baskerne, hvor de resterende fire var endt uafgjort.
 
Athletic Club kom til kampen med to sejre i bagagen, hvilket for alvor havde bragt dem i spil til de europæiske pladser. Her havde de inden kampen to point op til lokalrivalerne Real Sociedad, der indtager syvendepladsen, der giver adgang til Europa League-kvalifikation.

Opgøret startede med flere gode chancer.

Efter bare fire minutters spil var Karim Benzema ved at komme helt fri, men afleveringen blev en kende for spids til franskmanden.

Få minutter senere fik Inaki Williams en god aflevering tæt under mål, men hans afslutning blev blokeret.

Knap halvvejs i første halvleg var der fare på færde hos Thibaut Courtois' mål igen, da Raul Garcia sendte et hovedstød mod mål, men Real Madrid-keeperen reddede.

I første halvlegs sidste minut kom Benzema til halvlegens sidste chance, da han headede tæt forbi den højre stolpe, men der faldt ingen mål før pausen.

I anden halvleg skulle man kigge lidt længere efter de store chancer, og det lignede derfor længe, at kampen skulle ende med et point til hvert hold.

Men med små 20 minutter igen fik Real Madrid et af spillets største chancer, da Marcelo fremtvang et tvivlsomt straffespark.

Den brasilianske back løb sammen med Dani Garcia i venstre side af feltet, hvilket dommeren i samarbejde med VAR takserede til et straffespark.

Her er Sergio Ramos normalt sikkerheden selv, og det var han også denne gang, da han sparkede bolden helt yderligt til venstre, så bolden nærmest kyssede stolpen.

Unai Simon sprang ellers til den rigtige side, men keeperen kunne ikke nå helt derud.

Få minutter før tid kom Benzema tæt på at fordoble føringen, men hans afslutning manglede kvalitet.

Dermed endte det hele med en 1-0-sejr til Real Madrid, der nu har syv point ned til Barcelona, der møder Villarreal senere i aften.
Zidane fastslår: Vi har ikke vundet noget.
 
 
Real Madrid-træner Zinedine Zidane er stolt af holdet efter sejren over Getafe, men de har ikke vundet noget endnu, fastslår han.
 
Real Madrid snuppede sin sjette sejr på stribe, da Getafe blev nedlagt med 1-0 efter en straffesparksscoring af Sergio Ramos.
 
Real er nu fire point foran Barcelona i La Liga, men Zinedine Zidane tager forspringet med ophøjet ro.
 
Real Madrid møder søndag Athletic Club.
 
Zidane hylder Benzema: Han opfinder ting.
 
 
Karims Benzemas forrygende assist vækker stor glæde hos Real Madrids Zinedine Zidane, der kalder det én af årets bedste afleveringer.
 
Da Real Madrid søndag slog Espanyol med 1-0, var det på en scoring af Casemiro kort før pausen.
 
Størstedelen af æren for målet bør dog tilfalde Karim Benzema, der med en fantastisk hælaflevering sendte bolden imellem benene på en Espanyol-forsvarer til en fri Casemiro, der let scorede.
 
Efter kampen var Real Madrid-træner Zinedine Zidane uhyre tilfreds med Benzemas flotte oplæg.
 
Benzema blev også forholdt situationen og svarede således:
 
Med sejren har Real Madrid et forspring på to point ned til Barcelona i toppen af La Liga.
Zidane: Ramos har tørstet efter frisparksmål.
 
 
Real Madrid-træner Zinedine Zidane er glad på Sergio Ramos' vegne over, at han bankede et frispark i kassen.
 
Sergio Ramos scorede direkte på frispark, da Real Madrid onsdag hentede en 2-0-sejr over Mallorca i La Liga.
 
Real-træner Zinedine Zidane er glad på sin anførers vegne, for han havde savnet et mål på frispark, siger træneren.
 
Vinicius Junior var samtidig godt tilfreds med onsdagens kamp.
 
Real Madrid topper La Liga, men er a point med Barcelona på andenpladsen.
 
 
Asensio lykkelig efter strålende comeback.
 
 
Real Madrids Marco Asensio vendte torsdag tilbage efter en 11 måneder lang skadespause. Han scorede kort efter at være kommet på banen.
 
Marco Asensio blev efter 74 minutter sendt på banen i Real Madrids kamp mod Valencia efter en skadespause på 11 måneder, og han skulle ikke bruge mere end et minut på at score i sit comeback.
 
Med en flot flugter sendte han Real Madrid på 2-0, og det var den spanske tekniker lykkelig over, sagde han efter kampen til TV-stationen Movistar.
 
24-årige Asensio formåede også at lægge op til Karim Benzemas 3-0-scoring i sejren over Valencia.
 
 
Zidane efter sejr: Én halvleg var godkendt.
 
 
Real Madrid-træner Zinedine Zidane var tilfreds første halvleg i sejren over Eibar.
 
Real Madrid blæste Eibar ud af Estadi Alfredo Di Stefano i første halvleg, men gik herefter ned i tempo i søndagens 3-1-sejr.
 
Zinedine Zidane var efter kampen ikke klar over, hvordan der kunne være så stor forskel på de to halvlege.
 
Real Madrid er to point efter Barcelona med ti kampe tilbage.
Smil TV Aarhus | Sønder Allé 33, 8000 Aarhus C - Danmark | Tlf.: 51 57 55 63 | smiltvaarhus@gmail.com