Anmeldelser

Velkommen til Smil TVs kortfilm og anmeldelser

Herinde kommer der løbende kortfilm op med en varighed på ca. 12-15 minutter. Her møder du forskellige genre såsom dramaer, romantik, komedie mm. som bliver fortalt og spillet af Smils ansatte. Dette gøres med henblik på øvelse, men også med henblik på sjov og spas. Vi håber, at det falder i god smag. Enjoy! :-)
Anmelderiet
 
Velkommen til anmelderiet. Her anmelder vi og kårer 'bedst i test'. Det kan f.eks. være byens bedste fastelavnbolle, film, teater, sandwich eller lignende. Tip os gerne, hvis du har en god idé til noget, som vi kan anmelde.
 
 
SMIL TV Aarhus
kårer byens bedste fastelavnsbolle
 
Februar 2023

I vinterferien var de fleste på SMIL-redaktionen mødt ind til den "hårde" opgave at smagsteste byens bedste fastelavnsbolle.

Vi var så heldige, at følgende steder sponsorerede fastelavnsboller til vores smagstest: Salling, Lagkagehuset, Mor Anna og David Breadhead. Tusind tak til jer - det var en fornøjelse at smage jeres fastelavnsboller!

Vi endte med at kåre Sallings fløde-variant med hindbær som årets vinder, da den var både flot og smagte godt. Stort tillykke med sejren!

P.S: Næste gang tester vi måske noget lidt sundere, f.eks. frugt.
Kristians fotoreportage fra fastelavnsbolletesten 
 
Smil TV Aarhus | Sønder Allé 33, 8000 Aarhus C - Danmark | smiltvaarhus@gmail.com