Sport / Fodbold / Superligaen / Brøndby IF

Brøndby IF

BIF-profil: Mangler kvaliteten og det mentale.
 
 
Brøndby IF's Kevin Mensah lægger ikke skjul på skuffelsen efter 0-1-nederlaget søndag til SønderjyskE. Både kvaliteten og det mentale mangler, mener han.
 
Brøndby IF var søndag i kamp mod SønderjyskE på udebane, og det var to hold, der inden kampen begge havde behov for flere point på tavlen, end hvad det var blevet hidtil.

Det lykkedes så for hjemmeholdet at vinde med 1-0 i de døende minutter af kampen, hvilket bringer dem op på siden af Brøndby i tabellen – begge hold med otte point efter ni kampe.

Kevin Mensah blev efter kampen interviewet, og forholdt til, hvad det sidste, der manglede, var, forklarede han.
 
Til spørgsmålet om det var kvaliteten eller det mentale, der manglede, svarede han kort og klart.
 
Mensah mener ellers, at holdet dominerede i anden halvleg på bolden, og han synes også, at der er den rigtige energi hos spillerne i nærkampene, men de sidste detaljer mangler altså.

Han blev også spurgt ind til, om der kunne være sket mere på transfermarkedet henover sommeren, men det holder han sig fra at svare på og siger i stedet, at holdet og ham selv holder fokus på dem selv fremadrettet.

Brøndby ligger nummer ni i 3F Superligaen efter søndagens resultat og har næste opgave på torsdag i Sydbank Pokalen, når man skal møde Allerød fra Danmarksserien.
Mensah: Sæsonens dårligste præstation.
 
 
Kevin Mensah var skuffet over Brøndbys 1-1-resultat på hjemmebane mod Silkeborg IF, og forsvareren kalder det for sæsonens dårligste præstation.
 
Brøndby IF spillede fredag aften 1-1 på hjemmebane mod Silkeborg IF i 3F Superligaen efter en kamp, hvor oprykkerne tidligt kom foran.

Det uafgjorte resultat vækker da heller ikke glæde i Brøndby-lejren, hvor forsvarer Kevin Mensah er skuffet over præstationen på hjemmebane.
 
Silkeborg er et godt hold, især på bolden, men når det er sagt, så skal der også være nogle muligheder offensivt, og der synes jeg slet ikke, at vi får skabt det, vi skal, siger Kevin Mensah til 3+ og tilføjer:
 
Med det uafgjorte resultat er Brøndby aktuelt på syvendepladsen i tabellen, hvor de danske mestre står noteret for otte point efter otte runder.
Brøndby lejer kroatisk U21-landsholdsspiller.
 
Brøndby har sikret sig en lejeaftale for sæsonen med den kroatiske angriber Marko Divkovic, som kommer til fra Dunasjska Streda i Slovakiet. Klubben har samtidig sikret sig en købsoption.
 
I dette transfervindue har Brøndby IF været på udkig efter en del erstatninger grundet deres mange afgange, og nu har de sikret sig en ny angriber.

Den 22-årige kroat Marko Divkovic skifter til de forsvarende danske mestre på en lejeaftale med købsoption for det resterende af sæsonen.

Divkovic skifter til Brøndby med øjeblikkelig virkning fra slovakiske Dunajska Streda, hvor han har spillet i de seneste fire sæsoner.

I sidste sæson spillede angriberen 37 kampe, hvortil han lavede 15 mål og otte assists.
Officielt: Brøndby køber midtstopper i Viking.
 
Brøndby har præsenteret den 20-årige forsvarsspiller Henrik Heggheim som ny spiller i klubben. Nordmanden skifter til mestrene fra Viking.
 
I dette transfervindue har Brøndby allerede styrket bagkæden efter sommerens afgange, men mandag er der faldet en ny spiller på plads.

De forsvarende mestre har nemlig købt den norske forsvarsspiller Henrik Heggheim i Viking.

Den 20-årige centerback har fået en aftale til sommeren i 2025 på Vestegnen.
 
Prisen for forsvarsspilleren er ukendt, men B.T. melder om 9 millioner kroner, mens norske medier tidligere meldte omkring 14 mio. kr.

Heggheim er noteret for 45 kampe for Viking, hvoraf 42 af dem har været i den bedste norske række.
Lettet Maxsø: Var heldig de første 25 minutter.
 
 
Brøndby-kaptajn Andreas Maxsø var lettet over endelig at få en sejr, og han erkender, at holdet var heldig i de første 25 minutter mod FC Midtjylland.
 
Brøndby fik langt om længe sæsonens første sejr søndag aften, da FC Midtjylland blev besejret med 2-0 til stor glæde for de danske mestres anfører Andreas Maxsø.
 
Brøndby var ellers på hælene i kampens begyndelse, hvor midtjyderne havde flere store chancer, der burde have resulteret i scoringer, og det fik Maxsø til at sige i pauseinterviewet, at han og holdkammeraterne var helt væk.
 
Brøndby møder Silkeborg på hjemmebane i første kamp efter landskampspausen.
Uhre følte ikke træthed: Hang ikke sammen.
 
 
Brøndbys Mikael Uhre mener ikke træthed er skylden i, at holdet smed en 2-0-føring mod OB. De danske mestre hang bare ikke sammen til sidst i kampen.
 
Brøndby kunne i den grad øjne sæsonens første sejr, da de gik til pause i Odense lørdag aften.

Her var holdet foran med 2-0 på to scoringer af Mikael Uhre. Anden halvleg startede Brøndby tilmed bedst, hvor Simon Hedlund fik en kæmpe chance for at lukke og slukke til 3-0.

Svenskeren misbrugte dog muligheden, og i stedet kom OB tilbage i kampen og fik 2-2 med fra opgøret til stor skuffelse for Uhre.
 
I midtugen var Brøndby en tur til Østrig, hvor de spillede en hård kamp mod Salzburg i kvalifkationen til Champions League, men det vil Brøndby-angriberen ikke pege på som årsag til, at holdet mistede føringen i slutningen af kampen.
 
Brøndby ligger placeret på ottendepladsen i 3F Superligaen, hvor de står noteret for fire point efter seks runder.
 
Brøndby møder onsdag aften RB Salzburg på hjemmebane.
Skuffet Uhre efter nedtur: Mangler skarpheden.
 
 
Det var en skuffet Mikael Uhre, der udtalte sig efter nederlaget til FC Nordsjælland, hvor angriberen især efterlyste skarphed hos de danske mestre.
 
Brøndby har fået en svær start på deres titelforsvar i 3F Superligaen, og fredag aften var ingen undtagelse, da de tabte med 0-1 til FC Nordsjælland.

Hjemmeholdet fra Vestegnen havde dog masser af chancer for at komme tilbage, men en spiller som Mikael Uhre formåede ikke at skabe jubel på Brøndby Stadion, da han missede flere muligheder.

Og det var netop Brøndbys problem fredag aften, men de bliver nødt til at kæmpe videre, fortæller sidste sæsons topscorer til Canal 9.
 
Brøndby ligger nu placeret på en tiendeplads i 3F Superligaen med ti point op til Randers FC på førstepladsen.
Maxsø ærgrer sig: Lod Daramy og Falk diktere.
 
 
Brøndby-anfører Andreas Maxsø kalder FC Københavns 4-2-sejr fortjent og ærgrer sig over, at Mohamed Daramy og Rasmus Falk fik for meget plads efter pausen.
 
Sæsonens første derby blev søndag spillet i Parken foran 31.297 tilskuere, da der for første gang siden 1. december 2019 ingen restriktioner var i forhold til kapaciteten mellem FC København og Brøndby.

Hjemmeholdets fans fik dog den største fest, da de danske mestre blev slået med 4-2.

Et fortjent resultat, hvis man spørger Brøndby-anfører Andreas Maxsø, der ærgrer sig over, at han og holdkammeraterne gav for meget plads til FCK's Mohamed Daramy og Rasmus Falk efter pausen.

Dermed er Brøndby henholdsvis fem og seks point bag guldkonkurrenterne FC København og FC Midtjylland, men det styrkeforhold vil han ikke dykke for meget ned i.

Brøndby er fredag hjemmehold, når FC Nordsjælland kommer på besøg.
Avis: Brøndby køber Lyngby-forsvarsprofil.
 
Brøndby køber ifølge B.T. forsvarsprofilen Kevin Tshiembe i Lyngby, og prisen meldes på omkring fem millioner kroner.
 
Brøndby ser ud til snart at kunne præsentere en forstærkning til forsvaret.

B.T. skriver onsdag, at de danske mestre er tæt på at blive enige med Lyngby om et køb af forsvarsprofilen Kevin Tshiembe.

Skiftet ventes offentliggjort inden for de næste dage, når de sidste detaljer falder på plads, og prisen lyder på omkring fem millioner kroner plus mulige bonusser, skriver B.T.

Brøndby har tidligere været sat i forbindelse med Tshiembe, hvor også FC Midtjylland var meldt som bejler, og nu ser det altså ud til at blive de blå-gule, der løber med ham.

24-årige Tshiembe forlængede i vinter sin kontrakt med Lyngby til sommeren 2023, og han har spillet 56 kampe i Superligaen for Lyngby.
Officielt: Brøndby køber flyvende Greve i RFC.
 
Brøndby bekræfter onsdag aften, at klubben henter Randers FC-profilen Mathias Greve i Randers FC.
 
Mathias Greve kan fremover kalde sig Brøndby-spiller, da han har skrevet under på en fireårig kontrakt.

Det bekræfter klubberne onsdag aften.
 
26-årige Greve kommer til Brøndby efter godt halvandet år i Randers FC, hvor han har taget store skridt i sin udvikling efter at have været i kulden i OB.

På det seneste har han i Superligaen lavet to oplæg og scoret et mål i sæsonens tre første runder for Randers FC, men fremover tørner han altså ud for Brøndby IF, og det glæder Carsten V. Jensen sig over.
 
B.T. skrev tidligere onsdag om transferen, og avisen mente at vide, at Brøndby betaler 7,5 millioner kroner for Greve.
Brøndby-kaptajn hungrer efter sejr.
 
 
Brøndby-anfører Kevin Mensah længes efter sejr, efter holdet har spillet sæsonens første tre kampe uafgjort.
 
Det forsvarende mesterhold fra Brøndby har stadig den første sejr til gode i denne superligasæson, hvor det senest søndag blev 2-2 i Vejle.

Brøndby har dermed spillet alle tre kampe i sæsonen uafgjort, og det kan godt glæde anfører Kevin Mensah, at holdet ikke har tabt endnu, selv om han mest af alt hungrer efter tre point.
 
Efter klubbens første mesterskab i 16 år har Brøndby solgt ud, hvor det er blevet farvel til profiler som Anthony Jung, Jesper Lindstrøm, Lasse Vigen, Marvin Schwäbe, Hjörtur Hermansson og nu formentlig også den tidligere anfører Andreas Maxsø, som meldes millimeter fra et skifte til russiske FK Rostov.

Anfører Mensah er dog tryg ved de nye spillere, som har fået chancen.
 
Trods de mange afgange er der blot blevet hentet tre nye spillere, mens enkelte spillere er kommet tilbage fra lejeophold i andre klubber.

Cheftræner Niels Frederiksen har dog en klar forventning om, at der vil komme flere tilgange end afgange fra nu af.
 
Selv om Frederiksen er tålmodig, slår han fast, at tålmodigheden også har en grænse for ham.
 
Næste gang, Brøndby får muligheden for at hente sæsonens første sejr, er på søndag, når holdet skal en tur i Parken, hvor ærkerivalerne fra FC København tager imod i sæsonens første københavnerderby.
CV om ung angriber: Skal have tålmodighed.
 
Brøndby skal have tålmodighed med Yousef Salech, der har brug for tilvænning hos de danske mestre, siger fodbolddirektør, Carsten V. Jensen.
 
Brøndby henter den unge angriber Yousef Salech, der har imponeret stort i 2. divisionsklubben HIK.
 
Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, fortæller, at de blå-gule har fulgt ham længe, men der vil være en tilvænningsperiode for angriberen.
 
Brøndby oplyser ikke, hvor lang en kontrakt Yousef Salech får.
Mensah bar anførerbindet: Det var en ære.
 
 
Kevin Mensah bar anførerbindet for Brøndby i søndagens kamp mod Viborg, og det var en ære, fortæller han. Tiden må vise, om han forbliver kaptajn, siger han.
 
Brøndby mister efter alt at dømme anfører Andreas Maxsø, som er tæt på et skifte til russiske Rostov.
 
Maxsø var derfor ikke med i søndagens kamp mod Viborg, hvor Kevin Mensah bar anførerbindet, men hvorvidt det forbliver på hans arm i denne sæson, ved han ikke.
 
Mensah bruger ikke så meget tid på at overveje, om anførerbindet forbliver hans.
 
Ligeglad med personlig succes.
Selv hvis Kevin Mensah skulle blive anfører, har han ikke tænkt sig at ændre sin rolle eller personlighed.
 
Dén mission lykkedes ikke mod Viborg, hvor det blev 1-1 i søndagens dyst, men Mensah synes ikke, at spillet var præg af, at de blå-gule har sagt farvel til flere profiler.
 
Mensah ser gode tendenser i spillet, selvom topniveauet naturligt nok er et stykke væk.
 
Brøndby skal i næste runde op imod Vejle Boldklub på udebane.
 
 
Bekræftet: Brøndby køber Göteborg-stopper.
 
Brøndby har hentet den svenske midtstopper Rasmus Wikström i IFK Göteborg.
 
De danske mestre er klar med en defensiv forstærkning i lyset af Andreas Maxsøs nært forestående salg.

Brøndby meddeler torsdag, at man har sikret sig den svenske midtstopper Rasmus Wikström, som er hentet i IFK Göteborg.

20-årige Wikström får en kontrakt til sommeren 2025.
 
Wikström har senest været udlejet til Eskilstuna i den næstbedste svenske række.
Officielt: Brøndby henter Thomas Mikkelsen.
 
Brøndby bekræfter lørdag morgen, at klubben henter den 37-årige Lyngby-målmand Thomas Mikkelsen på en fri transfer.
 
Brøndby har sikret sig en ny mand til målmandsteamet, da klubben har skrevet kontrakt med 37-årige Thomas Mikkelsen.

Han kommer til på en fri transfer, da hans kontrakt med Lyngby udløber.

Dermed slutter han sig til de unge Mads Hermansen og Jonathan Ægidius i Brøndbys målmandsteam.
 
Mikkelsen har første arbejdsdag lørdag, og det fremgår ikke af pressemeddelelsen hvor lang aftalen er.
BIF-træner: Venter på den rette transfer.
 
 
Brøndby har ikke været så aktive på transferfronten endnu, men det skyldes blandt andet, at man venter på den rette mulighed opstår.
 
Marvin Schwäbe, Anthony Jung, Hjörtur Hermannsson, Lasse Vigen og Jesper Lindstrøm har forladt Brøndby denne sommer.

Dermed har klubben mistet en håndfuld spillere, hvor flere af dem var profiler i den seneste guldsæson.

Ind er kommet spillere som Christian Cappis og Thomas Mikkelsen, men på papiret står truppen lige nu svagere, end da pokalen blev løftet i slutningen af maj.

Helt så bekymret er cheftræner Niels Frederiksen dog ikke.
 
Brøndby-træneren er dog overbevist om, at der nok skal ske handler, men man har i sinde at vente på den rigtige mulighed.
 
Den 17. eller 18. august spiller Brøndby den første af to kampe om at komme i Champions League-gruppespillet, og Niels Frederiksen kunne da også godt se fordelen i at have truppen tidligt på plads i forhold til netop den kamp.
 
Målsætningen er stadig top tre

Brøndby gik ind til den seneste sæson med målsætningen om at slutte i top tre. Det gik som bekendt endnu bedre, da holdet sikrede sig guldmedaljerne.

Det har dog ikke ændret på klubbens målsætninger til denne sæson.
 
Brøndby møder søndag Viborg i 3F Superligaen.
Smil TV Aarhus | Sønder Allé 33, 8000 Aarhus C - Danmark | Tlf.: 51 57 55 63 | smiltvaarhus@gmail.com