Sport / Fodbold / Superligaen / Brøndby IF

Brøndby IF

Ærlig BIF-midt: Der var en del nerver på.
 
 
Brøndbys midtbanemand Morten Frendrup erkender, at han havde en del nerver på i mandagens guldkamp mod FC Nordsjælland, men han troede på guldet hele vejen igennem.
 
Morten Frendrup sad ude med karantæne, da Brøndby mandag slog FC Nordsjælland og sikrede sig det danske mesterskab.

Midtbanespilleren mener, at guldmedaljen er pæn på både ham selv og klubben.
 
Frendrup erkender, at han var nervøs under kampen, men troen var der hele vejen igennem.
 
Brøndby vandt kampen mod FC Nordsjælland med 2-0.
 
Brøndby vandt mesterskabet med ét point mere end FC Midtjylland.
 
Brøndby træder med mesterskabet ind i playoff-runden i Champions League. Det betyder, at Brøndby er en runde fra Champions League-gruppespillet, ligesom man er sikret Europa League-gruppespillet, hvis man taber playoff-runden.
BIF snublede: Ikke noget med nerver at gøre.
 
 
Brøndby-kaptajnen Andreas Maxsø afviser, at Brøndby var påvirket af at have serven i dysten om det danske mesterskab, da holdet tabte 1-2 til FCK søndag.
 
Brøndby fik tidligere søndag lidt af en håndsrækning i mesterskabskampen, da FC Midtjylland spillede uafgjort med Randers FC.

Altså havde Brøndby muligheden for selv at tage mesterskabet, men den smed man igen, da man på udebane mod FCK tabte 1-2 og nu er to point efter FCM.

Brøndby-kaptajnen, Andreas Maxsø, afviser, at FCM's resultat påvirkede Brøndby søndag.
 
På torsdag møder Brøndby AGF, inden FC Nordsjælland venter mandag den 24. i sæsonens sidste kamp.
BIF jagter guld: Vi skal blive ved med at vinde.
 
 
Brøndby er tilbage i guldkampen, efter de søndag slog FC Midtjylland med 3-1, men der skal stadig en masse sejre til, hvis de vil vinde titlen ifølge Jesper Lindstrøm.
 
Sikke en kamp, som Brøndby og FCM leverede søndag aften, hvor værterne fra Vestegnen trak det længste strå og vandt med 3-1.

Det var en utrolig vigtig sejr for Brøndby, som nu blot er et enkelt point efter FCM på førstepladsen, og derfor skal de fortsætte med at vinde de resterende kampe, hvis de vil vinde guldet.

Det fortæller Jesper Lindstrøm til TV3+.
 
Brøndby skal i næste runde til Østerbro, hvor FC København venter til sæsonens sidste derby.
Skuffet Uhre: Det var ikke skidegodt.
 
 
Brøndbys Mikael Uhre forklarer nederlaget til Randers FC med, at Brøndby IF ikke var på det energimæssige niveau, som det krævede fra starten af anden halvleg.
 
Randers FC fik revanche mod Brøndby IF, da det blev til en 4-2-sejr i søndagens opgør.

Især i starten af anden halvleg var Randers overlegne, da de scorede to hurtige mål, og efter kampen siger Brøndbys topscorer, Mikael Uhre, at energiniveauet ikke var godt nok hos gæsterne efter pausen.
 
I løbet af kampen fik Mikael Uhre selv en mulighed for at score fra straffesparkspletten, men angriberen kunne ikke få passeret Patrik Carlgren i Randers-målet, og angriberen var generelt utilfreds med skarpheden i søndagens kamp.
 
Med nederlaget til Randers missede Brøndby muligheden for at passere FC Midtjylland i toppen af 3F Superligaen.
 
Ud over hjemmekampen mod FCM i næste runde, mangler Brøndby to udekampe mod FC København og AGF, mens FCN kommer på besøg i sæsonens sidste kamp.
 
BIF overvejer: Slimane og Vigen presser på.
 
 
Niels Frederiksen kommer til at bruge flere spillere i afslutningen af sæsonen, og han fortæller blandt andet, at Anis Slimane og Lasse Vigen presser på til startopstillingen.
 
Brøndby har gennem store dele af sæsonen haft meget få udskiftninger fra kamp til kamp, men på det seneste har Niels Frederiksen skiftet flere spillere, og i søndagens kamp mod Randers FC var der igen ændringer.

Det skyldes tidens tætte kampprogram og nogle spillere, der er begyndt at mærke følgerne af en lang sæson.
 
For tiden døjer Jesper Lindstrøm med et problem i sit ene knæ, og Niels Frederiksen erkender, at det kunne være en idé at spare Lindstrøm i den kommende runde mod Randers FC, så han er helt klar, når FC Midtjylland venter i runden efter.
 
Niels Frederiksen har fortalt sine spillere, at der mod slutningen af sæsonen kommer flere ændringer.
 
Brøndby møder søndag Randers FC, som blev slået med 2-0 på Brøndby Stadion i søndags.
 
BIF-back om guld: Udvikling måske mere værd.
 
 
Brøndby er ét point fra førstepladsen i Superligaen, men fokus forbliver på præstationerne og udviklingen.
 
Med en 3-0-sejr over FC Nordsjælland sikrede Brøndby onsdag aften, at man blot er et enkelt point fra førerholdet i Superligaen, FC Midtjylland.

Midtjyderne har godt nok en kamp i hånden og må fortsat anses som favoritter til guldet, og i Brøndby er både spillere og trup fortsat noget ydmyge i sine mål for sæsonens afslutning.

Forsvarsprofilen Anthony Jung vil således ikke være skuffet, hvis Brøndby ikke skulle ende som nummer et.

Der kan nemlig være værdifuld erfaring at hente for det unge brøndbyhold.
 
Brøndbytræner Niels Frederiksen fokuserer også på præstationerne i stedet for tabellen.
 
Efter at have gået fra banen uden en sejr i de tre første runder af mesterskabsslutspillet, fik Brøndby slukket sejrstørsten med en sejr i Farum.
 
I næste runde tager Brøndby imod Randers FC på hjemmebane.
 
Niels F. om topstrid: Vi skal ud og angribe.
 
 
Niels Frederiksen og Brøndby har en målsætning om top tre i denne sæson, men de giver ikke op i deres jagt på det danske mesterskab, fortæller cheftræneren.
 
Brøndby måtte søndag nøjes med et enkelt point, da de spillede 2-2 med AGF i 3F Superligaen.

Efter 25. spillerunde har Brøndby fire point op til førstepladsen, da FC Midtjylland også tabte point mandag aften mod Randers.

Men hvis Brøndby skal have forhåbninger om guldmedaljer rundt om halsen, så skal de ramme det samme niveau, som de gjorde i anden halvleg mod AGF.

Det fortæller Niels Frederiksen.
 
Men Brøndby skal på ingen måde afvente, hvordan det går de resterende tophold i resten af sæsonen. De skal selv ud og afgøre sagerne, så de kan ende så højt op, som det er muligt i denne sæson.
 
Brøndby skal på onsdag et smut til Farum, hvor de tørner sammen med et formstærkt FC Nordsjælland-mandskab.
Skuffet Uhre: Scorede ikke på vores chancer.
 
 
Brøndbys Mikael Uhre var en skuffet mand efter 1-3-nederlaget til FC København, der var skarpere til at score på deres chancer.
 
Brøndby led et sent nederlag til FC København, der scorede to gange til sidst i 1-3-sejren.

Det var hjemmeholdets topscorer Mikael Uhre ikke tilfreds med, og han ærgrede sig over, at Brøndby ikke fik udnyttet deres chancer.

Brøndby havde vundet de to første kampe mod FC København i denne sæson, men Mikael Uhre mærkede ikke den store forskel på det FCK-hold, han mødte søndag.

Brøndby møder AGF på hjemmebane i næste runde.
BIF-profil: Mangler skarphed og marginaler.
 
 
Mikael Uhre følte efter nederlaget imod FC Midtjylland, at Brøndby lige manglede den sidste skarphed og marginaler i visse situationer, hvor de havde overligger ud.
 
Brøndby mistede mandag aften førstepladsen i 3F Superligaen, da holdet tabte til FC Midtjylland med 0-1 efter en tæt affære.

I opgøret havde gæsterne fra Brøndby flere muligheder for at komme på tavlen, men blandt andre Mikael Uhre sendte et skud på overliggeren. Derfor følte den hurtige angriber, at marginalerne ikke rigtig var med dem i opgøret.

Med nederlaget er Brøndby et point efter FC Midtjylland i toppen af 3F Superligaen.
 
FCM og Brøndby fortsætter den tætte guldkamp på søndag, hvor FCM skal en tur til Aarhus, hvor AGF venter, mens Brøndby spiller hjemme mod ærkerivalerne fra FC København.
 
Målscorer Uhre: En fight fra start til slut.
 
 
Brøndby- og 3F Superliga-topscoreren Mikael Uhre roste sit holds arbejdsindsats, efter holdet spillede 1-1 med AGF i en hård dyst.
 
Brøndby og AGF delte i porten søndag, da det blev 1-1 i 3F Superligaen efter mål af Patrick Mortensen og Mikael Uhre.

Kampen var ikke nogen æstetisk oplevelse, hvilket Uhre heller ikke selv lagde skjul på, da han efter kampen udtalte sig til 3+.
 
Mikael Uhre og Patrick Mortensen ligger side om side på Superligaens topscorerliste, hvor de begge har 13 mål efter aftenens kamp.
Maxø efter 3-0-sejr: Vi spiller godt for tiden.
 
 
Brøndbys Andreas Maxsø var tilfreds efter sejren over OB, da de spillede en god kamp. Det er dog vigtigt, de fortsætter med de lovende takter ifølge anføreren.
 
Søndag kunne Brøndby forlade Odense med en flot sejr over OB, hvor gæsterne vandt med 3-0.

Her scorede Mikael Uhre hele tre mål i første halvleg, men det kunne have været blevet til flere mål for Brøndby.

Det fortæller Brøndbys anfører, Andreas Maxsø, til Canal 9.
 
Både Uhre og Jesper Lindstrøm spillede en stor første halvleg, og det bliver vigtigt, at de fortsætter med det i fremtiden ifølge anføreren.
 
Efter 3-0 sejren står Brøndby nu noteret for 44 point i toppen af 3F Superligaen, hvor de har fem point ned til konkurrenterne fra FC Midtjylland.
Brøndby-kaptajn: Tag os seriøst i guldkampen.
 
 
Andreas Maxsø forstår ikke, at mange bliver ved med at sige, at Brøndby har været heldige. Anføreren mener bestemt, at de blågule skal tages seriøst i mesterskabskampen.
 
Brøndby vandt søndag 2-1 over FC København i en højdramatisk affære på Brøndby Stadion og spillede sig dermed op på en foreløbig førsteplads.

Da Andreas Maxsø efterfølgende satte ord på kampen, erkender forsvarsprofilen, at Brøndby havde marginalerne, men han mener bestemt, at Brøndby skal tages seriøst i kampen om det danske mesterskab.
 
Brøndbys næste opgave er en udekamp mod OB.
Brøndby efter Randers: Håber FCK vil frem.
 
 
Et lavtstående Randers-hold gav Brøndby store problemer, men Niels Frederiksen savner ikke strenge at spille på.
 
Brøndby spiller med helt i toppen af 3F Superligaen, men de blågule har det svært mod hold, der står kompakt og forsvarer sig langt tilbage på banen.

Det blev endnu en gang helt tydeligt i torsdagens 0-0-kamp mod Randers, som i første halvleg holdt Brøndby fuldstændig fra chancer.

Brøndby-træner Niels Frederiksen er dog ikke bekymret over tendensen.
 
Med to hurtige angribere i form af Mikael Uhre og Simon Hedlund har Brøndby vist sig at være et glimrende kontrahold, men hvis modstanderen står dybt, er Niels Frederiksens tropper altså langt mere udfordrede.

Alligevel mener Brøndby-træneren ikke, at holdet mangler offensive strenge at spille på.
 
Præcis 64 timer efter slutfløjtet mod Randers bliver søndagens derby mod FCK sparket i gang, men det bekymrer ikke Brøndby-profilen Jesper Lindstrøm, at der er så kort tid til at forberede sig til det store opgør.
 
FC København besejrede onsdag Vejle med 2-1, hvorefter FCK-træner Jess Thorup udtalte, at det ikke gjorde så stor forskel at have et ekstra døgn at forberede sig til søndagens storkamp.

Den betragtning er Niels Frederiksen ganske enig i.
 
Inden søndagens topopgør er Brøndby nummer to i Superligaen med et enkelt point op til FC Midtjylland og fire point ned til FCK på tredjepladsen.
 
Kampen sparkes i gang klokken 14.00.
Brøndby-es ærgrer sig over brændte chancer.
 
 
Brøndbys Jesper Lindstrøm føler, at holdet havde chancer nok til at få point i 0-1-nederlaget til FC Midtjylland.
 
FC Midtjylland vandt søndag topkampen i 3F Superligaen mod Brøndby med 1-0, men gæsterne burde have scoret undervejs.

Det mener i hvert fald Jesper Lindstrøm, som var med til at skabe en lang række muligheder for Brøndby, som alle blev misbrugt.
 
Brøndby ligger nu nummer to med to point op til FCM.
 
Jesper Lindstrøm efter sejr: Det er skidt.
 
 
Jesper Lindstrøm var glad for de tre point mod Vejle, men han er alligevel ærgerlig over, at Brøndby spiller en dårlig anden halvleg søndag aften.
 
Brøndby er tilbage på førstepladsen i 3F Superligaen, da de søndag aften besejrede Vejle med 2-1.

Opgøret på Brøndby Stadion var dog ikke nemt for hjemmeholdet, da gæsterne fra Jylland i den grad lagde pres på.

Men havde Vejle fortjent det ene point? Det mener Brøndbys Jesper Lindstrøm ikke, da han bliver spurgt ind til det efter opgøret af TV3 Sport.
 
Brøndby har i denne sæson flere gange oplevet, at de går i stå, når de kommer foran. Det var også tilfældet mod Vejle, og derfor er Lindstrøm ekstra glad for de tre point
 
Næste gang Jesper Lindstrøm og co. skal i kamp, er på næste søndag, hvor de besøger FC Midtjylland til et regulært topbrag i toppen af 3F Superligaen.
BIF afviser overpræstation: Meget ud af lidt.
 
 
Brøndby-træner Niels Frederiksen mener ikke, at hans mandskab har overpræsteret i denne sæson, men erkender, at de er gode til at få meget ud af lidt.
 
Halvvejs igennem denne sæson af 3F Superligaen topper Brøndby rækken. Det havde alle eksperter næppe forudset på forhånd, men cheftræner Niels Frederiksen mener ikke, at der er tale om en overpræstation af holdet.
 
Ændret pres på svær bane

Søndag konsolidererede Brøndby deres førsteplads i Superligaen, da de bankede Lyngby med 4-0 på udebane.

En af grundene til dette skulle findes i, at Niels Frederiksen havde justeret holdets pres op til kampen.
 
Selvom Lyngbys bane er en af de bedre for tiden i Danmark, så var det bestemt heller ikke noget billardtæppe.

Det stiller også andre krav til typer som eksempelvis Jesper Lindstrøm, men han kan så bidrage med noget andet på de svære baner.
 
Søndag venter næste opgave for Brøndby, når de får besøg af Vejle i 3F Superligaen.
Schwäbe om ny keeper: Han passer godt ind.
 
Marvin Schwäbe sætter stor pris på målmandsteamet i Brøndby, hvor klubbens nye unge keeper, Jonathan Ægidius, har fået en god start på Vestegnen.
 
Marvin Schwäbe har været hos Brøndby siden 2018, hvor han kom til fra tyske Hoffenheim. Tyskeren har kontraktudløb til sommer, men han nyder livet i Brøndby, hvor især målmandsteamet har det godt sammen.
 
Det fortæller Schwäbe til Brøndbys hjemmeside.
 
Målmandsteamet har i januar transfervinduet fået nyt blod, da Brøndby hentede 18-årige Jonathan Ægidius fra Lyngby til klubben et halvt år før tid, og den unge keeper har fået en lovende start.
 
Marvin Schwäbe og Brøndby har fået fire point i forårets to første kampe, som har givet dem en førsteplads i 3F Superligaen.
Uhre: Vi burde have taget tre point til sidst.
 
 
Mikael Uhre kom på tavlen mod AaB, men brændte også et par store chancer i kampen mod AaB, hvor han mener, at Brøndby burde have taget alle tre point.
 
Søndag aften spillede Brøndby 1-1 på hjemmebane mod AaB, hvor holdet fra Vestegnen kom på tavlen på et straffe fra Mikael Uhre.
 
Målscoreren fortæller efter kampen til TV3 Plus, at han synes, holdet godt kan stille højere krav til dem selv.
 
Med det ene point er Brøndby fortsat nummer et i Superligaen.
 
Brøndby henter Cappis i Hobro fra sommer.
 
Søndag aften har Brøndby præsenteret, at de henter midtbanespilleren Christian Cappis i Hobro på en fireårig aftale fra sommer.
 
Efter denne sæson kommer Brøndby til at råde over 21-årige Christian Cappis, der kommer til klubben fra Hobro.
 
Det fortalte Brøndbys sportschef Carsten V. Jensen til TV3 Sport søndag forud for kampen mod AaB.
 
Hos Brøndby har han fået en fire-årig aftale, der altså løber frem til sommeren 2025.
 
Cappis har spillet 49 kampe for Hobro med et mål til følge, siden de hentede ham i efteråret 2018, da han stod uden kontrakt efter at have spillet for Dallas Academy i USA.
Irriteret BIF-chef: Vagter fortalte om FCM.
 
 
Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen var irriteret over, at vagter fortalte Brøndby-lejren om, at FC Midtjylland var på vej mod et nederlag til SønderjyskE.
 
Mens Brøndby forberedte sig på sin egen kamp mod FC Nordsjælland klokken 20.00 torsdag, var FC Midtjylland i kamp mod SønderjyskE.

De forsvarende mestre og en af Brøndbys konkurrenter i toppen af ligaen var på vej mod et nederlag, og det fik Brøndby-lejren at vide af nogle vagter, der stod omkring omklædningsrummene på Right To Dream Park.

Det irriterede Brøndby-træneren, sagde han efter kampen.

FC Midtjyllands nederlag til SønderjyskE betød, at Brøndby kunne tage førstepladsen, og det endte holdet fra Vestegnen med at gøre, da Brøndby vandt 1-0.

Den placering giver Niels Frederiksen dog ikke meget for i øjeblikket.

Søndag skal Brøndby i aktion mod AaB på hjemmebanen.
Brøndby vinder tovtrækkeri om stortalent.
 
Målmandstalentet Jonathan Ægidius har skrevet under på en fireårig kontrakt med Brøndby, som han kommer til fra Lyngby til sommer, meddeler Brøndby mandag.
 
18-årige Jonathan Ægidius skifter til Brøndby om et halvt års tid, men de blågule var ikke alene om at jagte den talentfulde keeper.

Ifølge B.T. var FC København også med i kampen, mens Lyngby angiveligt også gjorde sit for at beholde Ægidius.

Målmanden valgte dog Brøndby, hvilket glæder fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

- Vi er glade for, at Jonathan har valgt Brøndby IF som det sted, hvor han kan fortsætte sin udvikling. Vi ser frem til, at han starter hos os, siger Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside.

Jonathan Ægidius skifter til Brøndby til sommer, hvor kontrakten i Lyngby udløber.

På Vestegnen har målmændene Marvin Schwäbe og Michael Tørnes også udløb til sommer, mens 20-årige Mads Hermansen har en længere aftale.
 
 
Bekræftet: Brøndby henter Michael Lumb.
 
Brøndby oplyser mandag, at klubben har sikret sig Michael Lumb på en etårig kontrakt. Han skifter fra AC Horsens.
 
Brøndby har sikret sig forstærkning på venstrebacken, da rutinerede Michael Lumb har skrevet under på en etårig kontrakt med klubben.
 
Det oplyser Brøndby på sin hjemmeside, og derfor skifter 32-årige Lumb altså Brøndby ud med AC Horsens, hvor han har været i de seneste sæsoner, siden han skiftede fra Lyngby i 2018.
 
Brøndby hentede i efteråret venstrebacken Blas Riveros, men han sidder ude med en lang skade.

Brøndby IF har tidligere mandag købt den 19-årige svensker Oskar Fallenius.
 
Superliga-premieren mod FC Nordsjælland spilles den 4. februar.
CV jubler: Har fulgt Fallenius længe.
 
Fodbolddirektør i Brøndby IF, Carsten V. Jensen, jubler over tilgangen af den 19-årige svensker Oskar Fallenius, som klubben har sikret sig mandag.
 
Brøndby har mandag sikret sig vinterens første forstærkning, da 19-årige Oskar Fallenius kommer til fra svenske Brommapojkarna.

Den tilgang er fodbolddirektør Carsten V. Jensen særdeles glad for, da Brøndby har fulgt den unge offensivspiller længe.
 
Fallenius har skrevet under på en kontrakt, som løber til 2024. I Brommapojkarna spillede den nye Brøndby-spiller på tredjehøjeste niveau i Sverige.
 
BIF-anfører om hektisk slutning: Fuld kontrol.
 
 
Brøndby-anfører Andreas Maxsø mener, at de blå-gule var i fuld kontrol mod slutningen, selvom AC Horsens bed fra sig.
 
Brøndby sled sig til en 2-1-sejr ude over AC Horsens, der ellers pressede på til sidst i kampen.

En sen reducering af Kjartan Finnbogason og et Horsens-pres var tæt på at koste for Brøndby, men de blå-gules anfører, Andreas Maxsø, mener, at holdet var i fuld kontrol.
 
Brøndby rykkede op på førstepladsen med sejren.
Frederiksen: Slimane-mål på min ønskeliste.
 
 
Anis Ben Slimanes indhop og afgørende mål mod Sønderjyske begejstrer spilleren selv og Brøndbys cheftræner.
 
Trods et godt overtag så Brøndby længe ud til at snuble hjemme mod Sønderjyske, men det lavede 19-årige Anis Ben Slimane om på.
 
Midtbanetalentet blev indskiftet et lille kvarter før tid, og kort efter scorede han det afgørende mål, der sikrede Brøndby en 2-1-sejr og en foreløbig førsteplads i Superligaen.
 
Slimane brød igennem til Brøndbys førstehold i starten af året, men har i denne sæson måtte affinde sig med en rolle som indskifter. Derfor betød det ekstra meget at komme ind og blive afgørende, fortæller han.
 
Brøndby-træner Niels Frederiksen er meget tilfreds med, at netop Slimane kom ind og stjal overskrifterne efter en svær periode.
 
Unge spillere som Anis Ben Slimane har det ikke ligefrem væltet med på Brøndbys hold i de seneste år, men i 2020 er der i høj grad blevet satset mere på egenudviklede talenter på den københavnske vestegn.

Spørger man Sønderjyske-træner Glen Riddersholm, har Brøndby en god blanding og trupsammensætning.
 
Mens Brøndby lige nu topper Superligaen med 24 point for 12 kampe, er Sønderjyske på fjerdepladsen med 21 af slagsen.
 
 
BIF-kaptajn om rødt: Hoveddommer så det ikke.
 
 
Det var ikke hoveddommeren, men dommerne udenfor banen, der valgte, at Morten Frendrup skulle have sit andet gule kort, fortæller Brøndby-anfører Andreas Maxsø.
 
Brøndby tabte mandag aften med 3-1 på udebane mod AGF.

Kampen var ellers en ganske jævnbyrdig affære frem til det 50. minut, hvor Morten Frendrup blev udvist for sit andet gule kort.

På de efterfølgende billeder lignede det dog, at den unge midtbanespiller prikkede bolden, og det var også sådan kampens dommer så det, hvis man skal tro Brøndby-anfører Andreas Maxsø.
 
Den situation blev også afgørende, selvom Brøndby-kaptajnen føler, at længe holdt AGF fra store chancer.

Brøndbys næste opgave bliver på hjemmebane mod SønderjyskE søndag.
Lindstrøm: Vi er FCM's største udfordrer.
 
 
Jesper Lindstrøm mener, at Brøndby er FC Midtjyllands største udfordrere til det danske mesterskab.
 
Brøndby tog mandag en 4-1-sejr over Lyngby og spillede sig på en førsteplads i 3F Superligaen.

Den brandvarme Brøndby-topscorer Jesper Lindstrøm sagde efter kampen til TV3+, at Brøndby er førsteudfordrere til FC Midtjylland i kampen om det danske mesterskab.
 
Sejren sender Brøndby å førstepladsen i 3F Superligaen, mens Lyngby fortsat er sidst i tabellen.
 
Næste opgave for Brøndby er på mandag, når de gæster AGF.
 
Brøndby-chef: Vigtigt at holde buret rent.
 
 
Niels Frederiksen var efter søndagens sejr meget fornøjet over, at det lykkedes at holde Vejle fra at score.
 
Brøndbys 2-0-sejr over Vejle søndag aften betød ikke kun, at der rullede tre nye point ind på kontoen.

Det var nemlig også første gang i superligasæsonens ni kampe, at det lykkedes for Brøndby at spille til nul. Noget, der ifølge cheftræner Niels Frederiksen var vigtigt for hele truppen.
 
Til kampen stillede Brøndby op med hele fire spillere fra egen avl i form af Andreas Bruus, Peter Bjur, Morten Frendrup og Jesper Lindstrøm. Især de sidste to høster roser fra træneren.
 
20-årige Lindstrøm er godt selv klar over, at han har rykket sig fra sidste sæson og frem til nu.
 
 
Lindstrøm om kongemål: Bedste i hele mit liv.
 
 
Jesper Lindstrøm kalder sit langskudsmål mod OB for det bedste, han har scoret i hele sit liv.
 
Jesper Lindstrøm scorede et fantastisk mål søndag, da han gjorde det til 3-0 på et smukt langskudsmål i Brøndbys 3-1-sejr mod OB.

Det unge Brøndby-talent var da også meget tilfreds med sit mål, da Canal 9 fangede ham efter kampen.
 
Brøndbys store eftermiddag blev en smule overskygget af en potentielt grim knæskade til Superliga-debutant Blas Riveros, og det havde Lindstrøm også nogle ord om efter kampen.
 
Udover Lindstrøm scorede netop Blas Riveros og Andrija Pavlovic målene for Brøndby, før Max Fenger reducerede for OB.
Skuffet Maxsø: Vi skal være meget bedre.
 
 
Andreas Maxsø var skuffet på sine egne og holdets vegne, da han satte ord på Brøndbys præstation efter 2-1-nederlaget til AaB.
 
Brøndby så længe ud til at holde stand mod et AaB-mandskab, der i store dele af kampen pressede gæsterne fra Vestegnen helt i bund.

Fem minutter før tid lykkedes det dog AaB og Tom van Weert at score det forløsende mål, og det må bare ske, mener Brøndbys Andreas Maxsø.
 
Nederlaget var Brøndbys tredje på stribe oven på nederlag til FC Midtjylland og SønderjyskE i de to foregående runder.
Lindstrøm: Sådan en kamp skal bare lukkes.
 
 
Jesper Lindstrøm ærgrer sig over Brøndbys mange forspildte chancer i 3-2-nederlaget til FC Midtjylland, og han mener, at Brøndby skal være mere koldblodige.
 
Jesper Lindstrøm scorede til 2-0 for Brøndby efter 51 minutters spil i en kamp, som Brøndby til sidst tabte med 3-2 til FC Midtjylland.

Det ærgrer den unge offensive spiller, der mener, at Brøndby burde have bragt sig endnu mere i front, før FC Midtjylland spillede sig tilbage i opgøret.
 
Nederlaget efterlader Brøndby på en andenplads bagved FC Midtjylland, der fører 3F Superligaen med et enkelt point.
 
BIF-chef ubekymret over manglende rent bur.
 
 
Brøndby har stadig til gode at holde buret rent i denne sæson. Men det bekymrer ikke træner Niels Frederiksen.
 
Superligaens førerhold Brøndby led søndag sit første nederlag i denne sæson, da udekampen mod Sønderjyske blev tabt med 0-2.

Med de to indkasserede mål har holdet fra Vestegnen stadig ikke formået at spille til nul i sæsonen og har nu lukket syv mål ind i fem kampe.

Selv om det ikke er lykkedes at få nogle clean sheets endnu, så er cheftræner Niels Frederiksen ikke bekymret.
 
Forsvarskrumtap og anfører Andreas Maxsø tager ikke lige så let på problemerne.
 
Efter søndagens nederlag i Haderslev ville Brøndbys cheftræner hellere fokusere på den slappe offensive præstation.
 
Brøndby fører trods nederlaget stadig Superligaen med 12 point.
Brøndby-talent maner til ro efter drømmestart.
 
 
Jesper Lindstrøm vil spille med helt fremme efter holdets gode sæsonstart, men tør endnu ikke drømme stort.
 
Brøndby har maksimumpoint efter fire kampe i Superligaen i denne sæson efter fredagens 2-1-sejr ude over Randers FC.
 
De 12 point luner ifølge talentet Jesper Lindstrøm, men den offensive spiller maner dog til ro.
 
Også Brøndby-træner Niels Frederiksen mener, at man ikke skal drømme for stort på baggrund af klubbens bedste superligastart i 15 år.
 
Randers-træner Thomas Thomasberg mener, at Brøndby kan blive farlig for alle hold i ligaen, fordi Brøndby har hurtige offensive folk.
 
Brøndby er sikker på at ligge på førstepladsen i den kommende periode, hvor der skal spilles landskampe.

Efter pausen venter Sønderjyske på udebane, og derefter gælder det mødet med FC Midtjylland i Brøndby.
 
Kampen mellem Brøndby og FCM er sat til fredag den 24. oktober.
 
Andreas Maxsø trods sejr: Vi spiller ikke kønt.
 
 
Brøndby-anfører Andreas Maxsø mener, at der er plads til forbedringer i Brøndbys spil, selvom holdet har vundet de tre første kampe i Superligaen.
 
Brøndby vandt søndag eftermiddag sin tredje sejr i tre kampe i den nye sæson. Holdet fra Københavns vestegn var foran 2-0, før Horsens fik reduceret og skabt lidt spænding til sidst.

Brøndbys anfører Andreas Maxsø er tilfreds med pointudbyttet men mener, at Brøndby ikke har spillet så godt, som de gerne vil.

Det sagde han til Canal 9 efter kampen.
 
Brøndby-kaptajnen fortæller, at der bliver arbejdet hårdt til træning for at forbedre spillet, og at der er en positiv stemning i truppen.
 
Brøndbys næste opgave i Superligaen er på fredag, hvor de møder Randers på udebane.
Brøndby-chef: Drømmestart kan give os vinger.
 
 
Niels Frederiksen er lykkelig over Brøndbys start på sæsonen, og cheftræneren håber, at holdet kan ride videre på bølgen.
 
Blev fodboldkampe fløjtet af efter 90 minutter, ville Brøndby stå noteret for to point i 3F Superligaen, men heldigvis for de blågule er der noget, der hedder tillægstid.
 
Både i premieren mod FC Nordsjælland og i søndagens derby mod FC København har Brøndby scoret i overtiden, og derfor topper Niels Frederiksens mandskab rækken med seks point for to kampe.

Brøndby-træneren var ikke overraskende utrolig glad for den sene scoring og sejren over FCK.
 
Ikke fokus på Wilczek
 
Kamil Wilczek har været meget i fokus op til kampen og bragte også FCK tidligt foran, men om det var Wilczek eller en anden FCK'er, var fuldstændig lige meget for Niels Frederiksen.
 
Brøndbys næste opgave i Superligaen er en hjemmekamp mod AC Horsens.
BIF-matchvinder: Var for træt til at fejre målet.
 
 
Brøndby-matchvinder Sigurd Rosted havde ikke kræfter til at juble over sit mål, men comebacket var helt vildt, siger han.
 
Brøndby var bagud 0-2, men endte med at vinde 3-2 over FC Nordsjælland efter et glimrende comeback til allersidst.
 
Sigurd Rosted satte kort før tid bolden ind, men han var for træt til at juble efter en hæsblæsende kamp, fortæller han.
 
Næste opgave for Brøndby er en udekamp mod FC København og Kamil Wilczek.
Smil TV Aarhus | Sønder Allé 33, 8000 Aarhus C - Danmark | Tlf.: 51 57 55 63 | smiltvaarhus@gmail.com